fbpx
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 16:18

SD recorder Tape2 από τη Reloop

Η γνωστή για τις ποιοτικές επαγγελματικές συσκευές Reloop παρουσίασε ένα εντυπωσιακό εγγραφέα σε microSD (μέχρι 128GB) για DJ’s με τον κωδικό Tape2, που έχει σχήμα κασέτας!

Περιέχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου για 6 ώρες διάρκεια φόρτισης και φορτίζεται μέσω micro USB από στάνταρντ charger.

Περιέχει διάφορα αυτοκόλλητα για να το φέρετε στα γούστα σας, συνδέεται με τον υπολογιστή ως card reader και με τη λειτουργία sync κάνει tag με timestamp για την κάθε ηχογράφηση. Το μηχάνημα έχει διαστάσεις 103x14x65 χλστ. και βάρος 59γρ., κάνει εγγραφές σε wav 24bit/48KHz ή σε MP3 320kbps (επιλογή με διακόπτη) και έχει πλήκτρο lock για αποφυγή κακοτοπιών.

Δέχεται είσοδο γραμμής ή απευθείας εξωτερικό μικρόφωνο δυναμικού τύπου με βύσμα 3,5 χλστ., έχει ρυθμιστικό input gain και δίνει monitor έξοδο με δεύτερη υποδοχή 3,5 χλστ.. H εγγραφή γίνεται με το μεγάλο κεντρικό πλήκτρο και υπάρχουν σαφείς φωτεινές ενδείξεις led για τα απαραίτητα (power/rec, battery, SD Full, Signal/Peak) ώστε να το χειρίζεστε εύκολα στο σκοτάδι.

H τιμή του διαμορφώνεται στα 150€.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Amazon Echo: Full στο audio Zellaton Legacy: Reference Mini Monitor »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...