fbpx
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 15:26

Amazon Echo: Full στο audio

Ανακοινώθηκαν τα νέα έξυπνα προϊόντα της Amazon και είναι ήδη έτοιμα για προπαραγγελία. Η λίστα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει από ρολόι τοίχου μέχρι φούρνο μικροκυμάτων αλλά σας παρουσιάζουμε μόνο όσα αφορούν τον ήχο, με τις τιμές τους.

Το Echo Sub είναι ένα ασύρματο υπογούφερ με 6ιντσο μεγάφωνο που στοχεύει στο πάτωμα και έχει ισχύς 100W, τάξης Δ. Συνδέεται με οποιαδήποτε Echo συσκευή για να προσδώσει χαμηλές ακόμα και αν συνδεθεί με δύο Echo ή Echo Plus (2ης γενιάς) φτιάχνουμε ένα ασύρματο σύστημ 2.1.  Το μέγεθος του είναι στα 202x210 χλστ. και ζυγίζει 4,2 κιλά. Η τιμή του είναι στα 129.99$

Το Echo Link κοστίζει 199.99$, συνδέεται με το ηχοσύστημα μας κάνοντας το συμβατό με την Alexa, έτοιμο για streaming. Έχει ένα κεντρικό ρυθμιστικό στην πρόσοψη, 3 εισόδους (Γραμμής, Ομοαξονική, Οπτική) και 4 εξόδους (Γραμμής, Ομοαξονική, Οπτική και Υπογούφερ) ενώ συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω ethernet.

Ίδιας λογική και το Echo Link Amp, που όμως περιλαμβάνει και έναν ενισχυτή  60W (ανά κανάλι) μαζί με ένα ζεύγος από μπόρνες για να συνδεθούμε κατευθείαν στα παθητικά μας ηχεία. Η τιμή του είναι στα 299.99$.

To Echo Input είναι μια απλή συσκευή που κοστίζει 34.99$ και μέσω Bluetooth ή mini-jack (3.5mm) συνδέεται με τα ηχεία μας, ώστε να «ακούν» την Alexa και να μπορούμε να στριμάρουμε από υπηρεσίες όπως  Amazon Music, Spotify, Pandora μέσω της εφαρμογής της Alexa.

Το Echo Dot έφτασε στην 3η γενιά του, κοστίζει 49.99$ και έχει αναβαθμισμένο ήχο και καινούργια εμφάνιση, με υφασμάτινη επένδυση και πιο στρογγυλεμένο σχήμα.

Το Echo Plus είναι η ανανεωμένη έκδοση του Echo με γούφερ 3 ιντσών από νεοδύμιο, τουίτερ σχεδόν 1 ίντσας, υφασμάτινη επένδυση και ενσωματωμένο  ZigBee hub . Το κόστος του είναι στα 149.99$.

Με τόσα (και άλλα) νέα Echo το «βασίλειο» της Alexa όλο και πληθαίνει, ενώ η ίδια γίνεται κάθε μέρα και πιο έξυπνη.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...