fbpx
Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 18:08

40 χρόνια Ken Ishiwata - Marantz

Για να γιορτάσει την επέτειο των 40 χρόνων της συνεργασίας της με τον διάσημο σχεδιαστή Ken Ishiwata, η Marantz παρουσίασε ένα νέο σετ πηγής και ολοκληρωμένου ενισχυτή με τον κωδικό PM-KI Ruby, το οποίο φέρει την υπογραφή του Ken χαραγμένη με laser επάνω στην αλουμινένια πρόσοψη, μαζί με ένα μικρό ρουμπίνι.

Τα δύο αυτά μηχανήματα στηρίζονται τεχνολογικά στο κορυφαίο τρέχον σετ της εταιρίας, το SACDplayer/DAC SA10 και τον ολοκληρωμένο ενισχυτή PM-10. Ο ενισχυτής Ruby ενσωματώνει custom διακοπτική τεχνολογία στην έξοδο για 100Wrms/8Ω και 200Wrms/4Ω, έχει ένα νέο phono stage (Marantz Musical Premium Phono EQ), νέο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ρυθμιστικό στάθμης και εξοπλίζεται με δεύτερο τορροειδή μετασχηματιστή για το τμήμα της προενίσχυσης.

{youtube)d1BJLOKqt68|400|300{/youtube}

Το δε player διαθέτει USB DAC με δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων DXD και DSD 11,2MHz και χρησιμοποιεί την custom τεχνολογία MMM (Marantz Musical Mastering) για να αναδειγματίσει (upasmpling) αρχικά όλα τα αρχεία και τους οπτικούς δίσκους στο κορυφαίο επίπεδο ανάλυσης DSD11,2MHz και ακουλούθως να τα μετατρέψει σε αναλογικό σήμα (custom MMM conversion).

Τα δύο μηχανήματα έχουν δεχθεί φυσικά το προσεκτικό tuning του Ken Ishiwata, φέρουν τα τελευταίας γενιάς HDAM στα κρίσιμα σημεία και έχουν ενισχυμένες κατασκευές σασί με στρώμματα χαλκού και βαριά αλουμινένια καπάκια πάχους 5 χλστ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...