fbpx
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 02:53

Ken Ishiwata αποχωρεί από τη Marantz

Μετά από 41 χρόνια ως πρεσβευτής της Marantz ο κ. Ken Ishiwata αποχωρεί από την εταιρία αφήνοντας πίσω ένα μεγάλο έργο. Ποιος δεν θυμάται τις σειρές KIS, τα Ruby ή και τα Signature player και ενισχυτικά της Marantz δια χειρός Ken Ishiwata.


Ήταν τα περίφημα CD63mkII KI και PM66KI αλλά και τα KI Ruby με τα οποία η Marantz γιόρτασε τα 40 χρόνια της.

Ο Ken Ishiwata αρχικά ήρθε στην Ευρώπη το 1968 για να δουλέψει για την Pioneer, ενώ ασχολείτο και με την fashion φωτογραφία μέχρι το 1975. Το 1978 πήγε στην Marantz σαν Technical Coordinator και έγινε πρεσβευτής της εταιρίας το 1996.

Τον είχαμε... βιντεοσκοπήσει και εμείς...

Ο Ken Ishiwata ήταν και είναι μια μοναδική προσωπικότητα στο χώρο του high-end audio, που με τον τρόπο του έχει επηρεάσει σημαντικά της εξέλιξη καλού ήχου. Είχε παντού λάτρες και φίλους, ενώ έβαζε το χεράκι του σε όλα τα προϊόντα της Marantz ώστε να παίζουν ακόμη καλύτερα.


Η έδρα του ήταν το Αϊντχόβεν της Ολλανδίας, όπου είχε δημιουργήσει ένα χώρο ακρόασης για να… κουρδίζει με σωστό ήχο τα Marantz.

Bέβαια το έργο του δεν σταματά με την αποχώρηση από την Marantz και ποιος ξέρει ίσως τον συναντήσουμε ξανά στο μέλλον σε άλλη εταιρία ή (γιατί όχι) σε κάποια που ως όνομα… θα φέρει το όνομα του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Hisense H55O8B and H65O8B: OLED εισβολέας Hisense H65U8B: Premium ULED TV 2019 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...