fbpx
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 18:15

Bose Home Speaker 500: Στα έξυπνα και η Bose

Όλοι οι κατασκευαστές θέλουν να έχουν έξυπνα ηχεία στους καταλόγους τους και η Bose δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την τάση αυτή. Έτσι κατεβάζει στην αγορά τα μοντέλα Home Speaker 500 και τις ηχομπάρες Soundbar 700 και Soundbar 500.

Τα τρία ηχεία αυτά διαθέτουν υποστήριξη φωνητικού βοηθού από την Amazon Alexa, ενώ σύντομα θα ενταχθεί και της Google όπως και υποστήριξη AirPlay 2. Τα ηχεία χρησιμοποιούν την τεχνολογία των μικροφώνων που βρίσκεται στα ακουστικά της Bose, ώστε να ακούνε καλύτερα. Υπάρχει μια συστοιχία οκτώ μικροφώνων που είναι ρυθμισμένη για ακριβή λήψη φωνής τόσο από κοντά όσο και από μακριά.

Τα ηχεία έχουν ενσωματωμένο Bluetooth, Wi-Fi και Alexa. Το Bose Home Speaker 500 έχει καμπίνα ανοδιωμένο αλουμίνιο, χρησιμοποιεί δύο μεγάφωνα που «πυροβολούν» αντίθετα» έτσι ώστε ο ήχος να αντανακλάται από τους γύρω τοίχους. Εκτός από την εφαρμογή και τον έλεγχο με τη φωνής μας, το ηχείο έχει και πλήκτρα για στο επάνω μέρος του.

Η ηχομπάρα Bose Soundbar 700 έχει καθαρές γραμμές, γυαλιστερή μεταλλική πρόσοψη και γυάλινη κορυφή. Η τεχνολογία Bose PhaseGuides γεμίζει το χώρο με ήχο, ενώ το Bose DSP φτιάχνει τον ήχο. Η Soundbar 700 έρχεται με ένα έξυπνο τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης.

Η μικρότερη ηχομπάρα Soundbar 500 όπως και η μεγαλύτερη Soundbar 700
χρησιμοποιούν την τεχνολογία ADAPTiQ για να ρυθμίσουν τον ήχο τους σύμφωνα με το χώρο μας. Υπάρχει HDMI Audio Return Channel (ARC) συμβατότητα, ενώ μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχο ή να επεκταθούν ένα ασύρματο subwoofer μπάσου και πίσω ηχεία για 5.1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Wolf Von Langa στην Aurion Korg Nu I με Nutube Προενισχυτής »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...