fbpx
Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 18:53

Samsung Galaxy Note9: Specs και τιμές

Πάνω από όλα το νέο κινητό είναι ΥouTube signature devices που σημαίνει ότι έχει σωστή ποιότητα εικόνας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΥouTube, ενώ ο ήχος του είναι στερεοφωνικός και η υποστήριξη των γραφικών (για games) εξαιρετική.


Η κάμερα είναι διπλή στο πίσω μέρος, αναγνωρίζει σκηνές και αντικείμενα ώστε να φτιάχνει τις ρυθμίσεις. Οι δύο κάμερες έχουν οπτικό σταθεροποιητή OIS (Optical Image Stabilization) η κάθε μια. Μια μια κάμερα είναι ευρείας γωνίας λήψης και ανάλυσης 12MP με F1.5/F2.4 και η άλλη τηλεφακός στα 12MP με F2.4. Έτσι η συσκευή παρουσιάσει οπτικό ζουμ 2x και ψηφιακό μέχρι 10x. Η εμπρός φωτογραφική είναι 8MP με F1.7.


Η πένα, ο στυλός που έχει, μπορεί να λειτουργήσει και ως remote για την λήψη selfie φωτογραφιών. Ο στυλός S pen είναι Bluetooth και μπορεί να λειτουργήσει και ως τηλεχειριστήριο για όλο το κινητό. Για παράδειγμα μπορεί να ελέγχει μια παρουσίαση power point, να σχεδιάσει κανείς ή να πλοηγηθεί στο κινητό.


H οθόνη του Galaxy Note 9 είναι τεχνολογίας Super AMOLED και έχει μέγεθος 6,4 ιντσών ανάλυσης 2960x1440 pixels με πυκνότητα 516ppi. Η ανάλυση μπορεί να αλλάξει σε Full HD+ από τις ρυθμίσεις ώστε να μην καταναλώνει πολύ ενέργεια.


Κατά τα άλλα το νέο Note 9 είναι αδιάβροχο κατά IP68 , αντέχει σε 1,5 μέτρα νερού για μισή ώρα.


Ο επεξεργαστής είναι 64-bit οκταπύρηνος και η μνήμη RAM στα 6GB (θα βγει και στα 8GB σε μερικές αγορές). Υπάρχει ακόμη υποδοχή MicroSD που δέχεται κάρτες MicroSD μέχρι 512GB. Η ενσωματωμένη μνήμη είναι 128GB, ενώ θα υπάρξει και μοντέλο στα 512GB.


H μπαταρία, ως μεγάλο κινητό που είναι, φθάνει τα 4.000mAh με δυνατότητα ασύρματης και γρήγορης φόρτισης.


Το Bluetooth δεν είναι LDAC για hi-res streaming, ενώ το audio player της συσκευής παίζει από MP3 μέχρι FLAC και DSF, DFF δηλαδή DSD.

Οι τιμές του νέου Galaxy Note 9 θα είναι
Galaxy Note9 128 GB 999 ευρώ
Galaxy Note9 512 GB 1.249 ευρώ
S Pen 39,90 ευρώ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...