fbpx
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 14:30

Zappiti One SE 4K HDR: Media player

Η Zappiti, ο πολυβραβευμένος οίκος και παγκόσμιος ηγέτης στα 4Κ media player, αποκαλύπτει το Zappiti One SE 4K HDR, το πρώτο στον κόσμο media player με έξοδο εικόνας 4Κ HDR, “Zappiti Video” media center και διπλή έξοδο HDMI. Με υποστήριξη των περισσότερων φορμάτ εικόνας και ήχου, κωδικοποιήσεων και container αρχείων συμπεριλαμβανομένων και των πλέον πρόσφατων στάνταρ εικόνας όπως τα HDMI 2.0a, Ultra HD 4K, HDR, 3D υποτίτλων και του HEVC / H.265 (έως 10-Bit), το Zappiti One SE 4K HDR θέτει νέο σημείο αναφοράς στον κόσμο των media player.

Το ολοκαίνουριο Zappiti One SE 4K HDR διαθέτει διπλή έξοδο HDMI, εσωτερική υποδοχή 3.5" SATA HDD με δυνατότητα hot swap (έως 16TB) και προσφέρει ισχυρές δυνατότητες δικτύωσης με Wi-Fi 5G και Gigabit Ethernet. Είναι συμβατό με τα περισσότερα φορμάτ ήχου και εικόνας, όπως UHD ISO, BD ISO, M2TS, MKV, Dolby Atmos, DTS:X και HiRes έως 32 bit. Επίσης, είναι συμβατό και με τη νέα εφαρμογή Zappiti Video, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία Home Theater.

“Οι σύγχρονοι καταναλωτές αποζητούν την απόλαυση υλικού υψηλής ευκρίνειας στις Ultra HD τηλεοράσεις τελευταίας γενιάς, παραμένοντας όμως με τον παλιό AV ενισχυτή τους, που δεν είναι συμβατός με την τεχνολογία 4K HDR. Η πρόκληση για τους καταναλωτές είναι η εύρεση ενός media player με την ικανότητα απόδοσης αυτής της οπτικοακουστικής εμπειρίας, σε προσιτό κόστος και χωρίς την ανάγκη αλλαγής του AV ενισχυτή τους” αναφέρει ο Christophe Cherel, Business Development Manager της Zappiti. “Η νέα σειρά Zappiti 4Κ HDR προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, με εντυπωσιακή, κρυστάλλινα καθαρή ποιότητα εικόνας, με 4 φορές την ανάλυση Full HD συν HDR, χωρίς ψηφιακό θόρυβο, τόσο σε εικόνα όσο και σε ήχο, χάρη στη διπλή έξοδο HDMI! Το Zappiti One SE 4K HDR επιτρέπει την απόλαυση εικόνας 4K HDR και ήχου HD, χωρίς την ανάγκη αντικατάστασης του παλαιότερου AV ενισχυτή σας”.

Σε όλα αυτά, έχει προστεθεί και η νέα έκδοση της εφαρμογής Zappiti Video, η οποία επιτρέπει στο Zappiti One SE 4K HDR να προσφέρει μια ολοκαίνουρια εμπειρία εικόνας και ήχου, με σύγχρονα, εντυπωσιακά γραφικά και υψηλή ευχρηστία, καθώς και πλοήγηση με εξώφυλλα αλλά και πλήθος νέων ευκολιών.

Κύρια Χαρακτηριστικά
● Διπλή έξοδος HDMI: Η ενσωμάτωση δεύτερης εξόδου HDMI, επιτρέπει το διαχωρισμό των σημάτων εικόνας και ήχου για την επίτευξη μέγιστης ποιότητας, καθώς επίσης και για την απόλαυση εικόνας 4K HDR με παράλληλη χρήση ενός ενισχυτή ή ηχειόμπαρας παλαιότερων προδιαγραφών.
● HDR: Απολαύστε εικόνα με HDR στην τηλεόραση και το βιντεοπροβολέα σας.
● 10-Bit: Επαναστατική αποκωδικοποίηση 10-bit YUV μέσω του hardware, για την επίτευξη εικόνας στουντιακής ποιότητας.
● HEVC / VP9: H.265 / HEVC / x265 / VP9 έως και σε ανάλυση 4K.
● REC. 2020: Απολαύστε ευρύτερη γκάμα χρωμάτων, με πλουσιότερο κορεσμό.
● 4K 50/60p: Δυνατότητα απεικόνισης 4K/50p & 60p.
● Real Cinema: Αυτόματος προσδιορισμός ρυθμού καρέ 24/50/60p (24.000 Hz / 23.976 Hz).
● Υποστήριξη 3D video: 3D BD ISO, MKV 3D MVC.
● Τηλεχειριστήριο με οπισθοφωτισμό.
● Zappiti Share: Διαμοιράστε τα αρχεία σας από τον εσωτερικό (ή εξωτερικό) σκληρό δίσκο με άλλα Zappiti media player (ακόμα και παλαιότερης γενιάς).
● Tablet & smartphone: Ελέγξτε την αναπαραγωγή της αγαπημένης σας μουσικής από το smartphone ή το tablet σας, χωρίς την ανάγκη τηλεόρασης. Διαχειριστείτε έξυπνα την ψηφιακή ταινιοθήκη σας μέσω των mobile συσκευών σας.
● Θύρα IR-in: Συνδέστε τον παρεχόμενο IR extender για ευκολότερο έλεγχο μέσω του τηλεχειριστηρίου.
● Επίχρυσες επαφές: Υψηλής ποιότητας επαφές για υψηλότερη ποιότητα στη μεταφορά των σημάτων και μεγάλη αντοχή στη διάβρωση, με το πέρασμα του χρόνου.
Zappiti Video
● Zappiti Media Center: Εξερευνήστε την ψηφιακή σας συλλογή με cover art και πληροφορίες: (υπότιτλοι, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, ημερομηνία κυκλοφορίας κ.α.). Η κατηγοριοποίηση της ψηφιακής συλλογής γίνεται αυτόματα, χωρίς την ανάγκη υπολογιστή.
● Zappiti Search: Εύκολη πρόσβαση στις ταινίες, χάρη στην ισχυρή μηχανή αναζήτησης σε συνδυασμό με «έξυπνα» φίλτρα (ηθοποιός, σκηνοθέτης, χρονική διάρκεια, βαθμολογία, ημερομηνία κυκλοφορίας...).
● Γονικός έλεγχος: Μπορείτε να ορίσετε συγκεκριμένες ταινίες ως κατάλληλες για «παιδιά» και να αποτρέψετε την πρόσβαση σε ακατάλληλες ταινίες, με τη χρήση κωδικού PIN. Επίσης, παρέχεται και ειδικός τρόπος λειτουργίας «Για Παιδιά», που δίνει άμεση πρόσβαση στα παιδιά για να απολαύσουν τις ταινίες τους, χωρίς να χρειάζεται η επίβλεψή σας.
● Movie Sagas: Οι συλλογές ταινιών που αποτελούν συνέχειες (π.χ. James Bond), αρχειοθετούνται αυτόματα και με βάση την ημερομηνία της κυκλοφορίας τους.
● Αυτόματος χαρακτηρισμός «Προβλήθηκε»: Οι ταινίες που έχετε ήδη παρακολουθήσει χαρακτηρίζονται αυτόματα ως ολοκληρωμένες, προς δική σας διευκόλυνση.
● Zappiti Bonus Live: Δείτε bonus περιεχόμενο ταινιών όπως Trailers, Making Of, Deleted Scenes, Extracts, Reviews, Blooper Reel και Soundtracks.
● Zappiti Sub: Χάρη στο Zappiti Sub, κατεβάζετε απευθείας από το media player τους υπότιτλους των ταινιών που βρίσκονται στην ψηφιακή συλλογή σας.

Τιμή λιανικής: 349€

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « RIP Dave Wilson TCL and Giannis Antetokounmpo: Brand Ambassador »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...