fbpx
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 00:04

Zappiti Pro 4K HDR: high-end media player

Γνωστή για τα media players και servers, ειδικά για ταινίες, είναι η Zappiti. Η εταιρία παρουσίασε πρόσφατα μια κορυφαία συσκευή, ένα media player αφιερωμένο στο 4Κ με HDR. Ονομάζεται Zappiti Pro 4K HDR και είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να έχει επιδόσεις και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου μας. Το Zappiti Pro 4K HDR μπορεί να δεχθεί δίσκους χωρητικότητας μέχρι 32 TB για όλες τις video και audio ανάγκες σας. Φέρει ενισχυτή ακουστικών με υποδοχή 6,35mm, προσεγμένο τροφοδοτικό ώστε να μην παράγει θόρυβο, αντικραδασμικό σασί, σύστημα απομόνωσης των δονήσεων και zero signal transport.

Τι κάνει όπως το Zappiti Pro 4K HDR; Η συσκευή έχει την ικανότητα να αναπαράγει σχεδόν όλα τα είδη των αρχείων ήχου και εικόνας. Είναι ότι πρέπει για αυτούς που συλλέγουν ταινίες και μουσικές. Με το Zappiti θα οργανώσουν το περιεχόμενό τους καλύτερα.

Η συσκευή έχει την δυνατότητα Direct Output που παραδίδει το σήμα εικόνας ως έχει χωρίς κανενός είδους upscaling. Η ποιότητα το σήματος εικόνας από Blu-ray ISO ή SD γίνεται ακόμη καλύτερη για οδήγηση σε προβολείς ή ακόμη μπορεί να «περάσει» από εξωτερικό scaler όπως είναι ο Lumagen Radiance. Επιπλέον η έξοδος Direct Output μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει με τις δυνατότητες της τηλεόρασης, της οθόνης ή του προβολέα σας.

 

Ακόμη και αν δεν διαθέτετε Ultra HD 4K τηλεόραση το Zappiti μετατρέπει το Ultra HD περιεχόμενο σε ποιοτικό 1080p ασυμπίεστο κατά 4:4:4. Επιπλέον το HDR μετατρέπεται σε SDR, το BT.2020 σε BT.709 για εξαιρετικά χρώματα.

Το μενού της συσκευής είναι κατανοητό και παρουσιάζεται με υψηλής ανάλυσης γραφικά στην οθόνη. Η συσκευή αντλεί «εξώφυλλα» ταινιών από το διαδίκτυο και τα προσθέτει στα αρχεία/ταινίες σας. Μάλιστα η ίδια η Zappiti έχει μια βάση δεδομένων με τα πόστερ 11.000 ταινιών. Υπάρχουν υπότιτλοι, τηλεχειριστήριο, app, μοίρασμα του περιεχομένου και σε άλλες συσκευές στο σπίτι. Φέρει δύο HDMI, η μια είναι για την εικόνα και η άλλη για τον ήχο και μια είσοδο HDMI. Υπάρχουν τέσσερις θύρες USB (ή μία είναι 3.0), υποδοχή USB C και αναλογικές έξοδοι ήχου, αναλογική έξοδο εικόνα CVS, μια οπτική ψηφιακή και μια ομοαξονική ψηφιακή.

Η πρόσοψη ανοίγει και πίσω από αυτή υπάρχουν δύο υποδοχές για σκληρούς δίσκους.

Είναι σαν να έχετε το δικό σας Netflix στο σπίτι σας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Samsung Q950: Oι 8Κ τηλεοράσεις του 2019-2020 Mobile Fidelity SuperVinyl »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...