fbpx
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 18:02

Zappiti NAS RIP 4K HDR: Ριπ δίσκους UHD Blu-ray

Η Zappiti λανσάρει το NAS RIP 4K HDR, το πρώτο παγκοσμίως NAS με δυνατότητες αρχειοθέτησης δίσκων UHD Blu-ray με πλήρεις προδιαγραφές 4Κ HDR.


Η πολυβραβευμένη εταιρία από τη Γαλλία ανακοίνωσε τη διάθεση του NAS RIP 4K HDR, του πρώτου – παγκοσμίως – NAS με δυνατότητα αρχειοθέτησης της ταινιοθήκης σας με πλήρεις προδιαγραφές 4Κ. Το μοντέλο αυτό, που έρχεται να αντικαταστήσει τα NAS 8N Rip και 8S Rip, ενσωματώνει αναγνώστη δίσκων CD, DVD, Blu-ray 2D & 3D, καθώς και 4K UHD Blu-ray.


Ο αναγνώστης δίσκων διατίθεται και ως εξωτερικός (σύνδεση USB) με ονομασία μοντέλου Zappiti Drive 4K HDR και προσθέτει τη δυνατότητα ανάγνωσης και αρχειοθέτησης δίσκων 4Κ Blu-ray στα προγενέστερα μοντέλα Zappiti NAS Rip, καθώς και πλήρεις δυνατότητες αρχειοθέτησης δίσκων στα απλά Zappiti NAS, που δεν διαθέτουν drive.


Το Zappiti NAS RIP 4K HDR αρχειοθετεί κάθε δίσκο με ακρίβεια bit και χωρίς συμπίεση, για την επίτευξη της ποιοτικότερης δυνατής οπτικοακουστικής εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένης και της τεχνολογίας 10bit HDR, BT.2020, HEVC 4K UHD. Το ίδιο ισχύει και για τα κινηματογραφικά φορμάτ ήχου τελευταίας γενιάς, Dolby Atmos και DTS:X. Μπορεί να αποθηκεύσει έως 1.000 4K UHD Blu-ray / 2.000 Blu-ray discs / 12.000 DVD ή 120.000 CD, αρκεί να «φορτωθεί» με 8 δίσκους των 10TB έκαστος.


Επίσης, το περιβάλλον χρήσης απεικονίζεται στα 60 καρέ / δευτερόλεπτο, που έχει ως αποτέλεσμα τις εντυπωσιακές και εξαιρετικά ομαλές μεταβάσεις, σε κάθε του animation. Επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα αναπαραγωγής των ταινιών από την αρχή τους, αποφεύγοντας τα εισαγωγικά μηνύματα, τις διαφημίσεις, το μενού επιλογών κλπ.


Η διαρκώς εμπλουτιζόμενη βάση δεδομένων «Zappiti Db» περιέχει πλήρη στοιχεία για περισσότερες από 1.200.000 ταινίες και περισσότερους από 2.000.000 δίσκους μουσικής, από όλο τον κόσμο.
Τα Zappiti NAS Rip 4K HDR και Zappiti Drive 4K HDR διατίθενται στα €2.499 και €349 αντίστοιχα, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.


Διάθεση
Projecting & Sounding ART
Αχιλλέα Παράσχου 14, Ηλιούπολη 16346
210.9949.071 / 072
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.projecting-art.com

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...