fbpx
Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 08:52

TCL συνεργασία με την Onkyo

Η TCL, γνωστή στην Ευρώπη με το όνομα Thomson, και ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεοράσεων στο κόσμο ανακοίνωσε συνεργασία με την Ιαπωνική Onkyo.

Η συνεργασία είναι υψηλού επιπέδου και αφορά την διανομή προιόντων ήχου όπως ακουστικά, ηχομπάρες και άλλα συστήματα που κατασκευάζει η Onkyo. Nα θυμίσουμε ότι μέρος της Onkyo ανήκει στην εταιρία Gibson Brands μαζί με την Philips (Αudio), Τeac, Pioneer και άλλες εταιρίες. Η Onkyo αναζητούσε εδώ και καιρό οικονομική υποστήριξη από μεγάλο οίκο αφού η Gibson Brands αντιμετωπίζει προβλήματα.

Έτσι η βοήθεια για την Onkyo ήρθε από την Κινεζική TCL. Η συμφωνία της TCL με την Onkyo είναι εντελώς μια επιχειρηματική συμμαχίας που θα επεκταθεί σε όλο το δίκτυο πωλήσεων της ΤCL τόσο στην Κίνα όσο και σε άλλες αγορές όπου η Onkyo δεν έχει την επαρκή ανάπτυξη. Η TCL μακροπρόθεσημα θα αναλάβει το όνομα της Onkyo για να αυξήσει τις πωλήσεις σε ηχομπάρες, ακουστικά και άλλων ηχητικών συσκευών μέσα από το κανάλι και το δίκτυο πωλήσεων. Παράλληλα η TCL θα «φτιάξει» τον ήχο των τηλεοράσεών της με τεχνολογίες Onkyo.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LittleZoe Λαμπάτος ενισχυτής BC Acoustique TD-922: Πικάπ με Bluetooth »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...