fbpx
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 11:39

McIntosh MC611: Μονομπλοκ 600W

O νέος μονομπλόκ τελικός ενισχυτής MC611 της McIntsoh είναι Quad Balanced, έχει ισχύ 600W και απευθύνεται τόσο σε εφαρμογές στέρεο όσο και σε home cinema.

O ενισχυτής παραδίδει 600W στην έξοδο ανεξάρτητα από το φορτίο, δηλαδή ακόμη και εάν είναι 2Ω. Το νέο μοντέλο έχει πολλές βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο όπως αύξηση 55% της δυναμικής περιοχής από 1,8dB σε 2,8dB, ακόμη έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα στο τροφοδοτικό για καλύτερη υποστήριξη των χαμηλών συχνοτήτων.

Στην πρόσοψη υπάρχει οθόνη με LED οπίσθιο φωτισμό για πιο καλή παρουσίαση του γνωστού μπλε χρώματος της McIntosh, ενώ οι μετασχηματιστές βρίσκονται σε νέο δικό τους γυάλινο κουτί. Οι ψύκτρες έχουν το μονόγραμμα της McIntosh και τα τρανζίστορ εξόδου είναι υψηλού ρεύματος. Στο πίσω μέρος υπάρχουν έξοδοι για ηχεία διαφόρων αντιστάσεων και η εσωτερική καλωδίωση είναι με μεγάλη διατομής αγωγούς.

Παράλληλα ο ενισχυτής έχει αυτόματα συστήματα προστασίας, μπορεί να λειτουργήσει σε balanced και unbalanced, όπως και σε δικαλωδίωση αλλά και τρικαλωδίωση ηχείων. Το σασί του είναι μεγάλο, με λαβές για την μεταφορά του. Η συσκευή έχει στην Αμερική 7.500 δολάρια.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...