fbpx
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 08:43

Panasonic DP-UB820: Δυνατό UHD Blu-ray player

Ήταν η πρώτη που ξεκίνησε με UHD 4K players στην αγορά και με τον ίδιο ενθουσιασμό η Panasonic συνεχίζει την δράση της και το 2018.

Ανάμεσα στα πολλά μοντέλα που θα κυκλοφορήσει την χρονιά αυτή ξεχωρίζει το UB820. Πρόκειται για μια συσκευή που υποστηρίζει HDR10+ αλλά και Dolby Vision.

Παράλληλα φέρει το επεξεργαστή εικόνας HCX όπως οι τηλεοράσεις της Panasonic, ενώ θα δέχεται και φωνητικές εντολές τύπου Alexa της Amazon όπως και OK Google (Google Assistant), για χρήση χωρίς τηλεχειριστήριο. Το player πραγματοποιεί 4K Direct Chroma Up-scaling πράγμα που σημαίνει ότι μετατρέπει το Full HD σε ανάλυση UHD, υπάρχει ακόμη μετατροπή από HDR σε SDR και ρυθμίσεις στο HDR.

Στον ήχο έχουμε 7.1 καναλιών αναλογική έξοδο σε επίχρυσα RCA, δύο ΗDMI, αναπαραγωγή αρχείων WAV/FLAC/MP3/AAC/WMA, DSD (μέχρι 11.2MHz) ALAC και AIFF.

Όπως άλλα Panasonic player έτσι και αυτό έχει έξι ήχους (γευσεις) λάμπας, αλλά και up-sampling από 96ΚHz σε 192ΚHz. Κατά τα άλλα θα παίζει αρχεία 4K VOD, όπως και 4K videos από βιντεοκάμερες.


Η Panasonic θα κυκλοφορήσει και το μικρότερο μοντέλο UB420.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...