fbpx
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 11:22

Marantz ND8006: Δικτυακό CD player με Heos

Για να παντρέψει τον ολοκληρωμένο ενισχυτή της PM8006 η Μarantz δημιούργησε το δικτυακό CD player ND8006.

Η σειρά 8006 είναι η κλασική της Marantz που είναι προσιτή στους καταναλωτές. Το νέο player PM8006 παίζει δίσκους CD αλλά λειτουργεί και ως μετατροπέας DAC. Υποστηρίζει USB audio DAC που δέχεται αναλύσεις μέχρι DSD 11.2MHz και PCM 384kHz/32bit, ενώ από την θύρα USB-A (player) παίζει και αποκωδικοποιεί αρχεία μέχρι 5.6MHz DSD και192kHz/24bit PCM. Ως δικτυακό που είναι αυτό το CD player μπορεί να συνδεθεί με το Internet και να φέρει στα ηχεία σας τους ήχου του Spotify, Sound Cloud και άλλων υπηρεσιών. Έχει επίσης AirPlay και Bluetooth, ενώ βασίζεται στο τσιπ DAC ES9016K2M (Sabre).

Αυτό είναι ένα τσιπ DAC υψηλής απόδοσης με χαμηλό jitter και υψηλή δυναμική περιοχή στα 122 dB. Μιας και είναι Marantz (στο ίδιο γκρουπ με την Denon), το player γίνεται και multiroom αφού είναι συμβατό με το Heos σύστημα.

Kατά τα άλλα έχουμε στην έξοδο τα γνωστά HDAM από τη σειρά HDAM-SA2 της Marantz, στο αναλογικό στάδιο. To σημαντικό είναι το Marantz Musical Digital Filtering (MMDF) που υπάρχει στην συσκευή που προσφέρει επιλογές φίλτρων, όπως το βρίσκουμε στο κορυφαίο player της εταιρίας SA-10 που δοκιμάζουμε στο τεύχος του ήχου που κυκλοφορεί.
Aκόμη η συσκευή έχει διακριτό ενισχυτή ακουστικών με HDAM-SA 2 και μάλιστα με ρύθμιση κέρδους, έχει τρεις επιλογές με την αντίσταση και την απόδοση των συνδεδεμένων ακουστικών.


Υπάρχει διακόπτης off για τα δικτυακά κυκλώματα, προκειμένου να καταργηθεί ο θόρυβος από τα περιφερειακά κυκλώματα που εισέρχονται στον ήχο. Ο διακόπτης σταματά τις επιρροές στα συστήματα αναπαραγωγής μνήμης, USB, Wi-Fi, Bluetooth και στο κύκλωμα εξόδου ακουστικών, επίσης απενεργοποιεί την οθόνη.

Το ND 8006 υποστηρίζει σύνδεση Wi-Fi (802.11a / b / g / n), είναι δύο ζωνών (2,4 GHz και 5 GHz) και υποστηρίζει MIMO (πολλαπλών εισόδων και πολλαπλών εξόδων), για δυνατή και γρήγορη επικοινωνία.


Τέλος στην τροφοδοσία έχουμε στο γέφυρα ανόρθωσης, δίοδο φραγμού Schottky υψηλής ταχύτητας για παροχή σταθερής ισχύος με μεγάλη ταχύτητα. Οι πυκνωτές εξομάλυνσης είναι 3.300 μF της Nichicon και ο μετασχηματιστής τοροειδής.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...