fbpx
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 18:30

Samsung Galaxy Note8: Ανακοινώθηκε σήμερα

Το επόμενo Galaxy Note8 ανακοινώθηκε σήμερα το απόγευμα από τη Samsung.

To νέο smartphone έχει οθόνη 6,3 ιντσών τεχνολογίας Amoled 2960x1440 pixels (521ppi). Ο οθόνη καλύπτει σχεδόν όλη την πρόσοψη του κινητού, αυτό που λέει Infinity Display, ενώ καλύπτει καμπυλωτά και τις άκρες αριστερά-δεξιά.


Το πάχος της συσκευής είναι 8,6 χιλιοστά, ενώ έρχεται και με ειδικό πενάκι, όπως όλα τα Note.

H κάμερα είναι διπλή και η κάθε μία έχει τον δικό της οπτικό σταθεροποιητή εικόνας OIS, η μία από τις δύο οπίσθιες κάμερες είναι 12MP με ευρυγώνιο φακό και F1.7 και η άλλη σε τελεφακό και F2.4 επίσης στα 12MP. H διπλή κάμερα είναι κατάλληλη για λήψεις σε εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό και έχει αυτόματη εστίαση με φως ώστε να αναγνωρίζει το εμπρός αντικείμενο σε μια φωτογραφία. Το κινητό έχει δυνατότητα διπλής λήψης φωτογραφίας, αφού κάθε φορά λαμβάνει δύο φωτογραφίες. Μια κοντινή και μια όλο το θέμα για να διαλέξουμε μετά.

Yπάρχει οπτικό ζουμ 2x και ψηφιακό 10x. H κάμερα για τις selfies είναι 8MP.
Εσωτερικά έχουμε 8-πύρηνο επεξεργαστή στα 64bit που οι τέσσερις πυρήνες τρέχουν στα 2,3GHz και οι άλλοι τέσσερις στα 1,7GHz. Όλα αυτά υποστηρίζονται με RAM 6GB αλλά και με χώρο αποθήκευσης 64GB/128GB και 256GB ανάλογα την έκδοση.


Η μπαταρία είναι 3.300mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Το Android είναι το 7.1.1 και στην συσκευή υπάρχουν 11 αισθητήρες. Για την ασφάλεια έχει βιομετρικά όπως αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος, αναγνώριση ίριδας και αναγνώριση προσώπου.
Κατά τα άλλα το κινητό έχει προστασία κατά του νερού και της σκόνης και πολλές εφαρμογές ζωγραφικής και σχεδιασμού που αφορούν το πενάκι του.

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...