fbpx
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017 13:46

Monrio MC 207 ΜΚΙΙ: Δυνατός ολοκληρωμένος

Η Ιταλική Monrio, αν και δεν αντιπροσωπεύεται πια επίσημα στην χώρα μας, είναι αρκετά δραστήρια και συνεχώς ανανεώνει την γκάμα της.

Τελευταία είσοδος για την Monrio είναι ο ολοκληρωμένος ενισχυτής MC 207 ΜΚΙΙ που τίθεται επικεφαλής της σειράς Monrio MC που περιλαμβάνει ακόμη τα μοντέλα MC 202, MC 200 και MC 205. Ο νέος WMC 207 MKII έχει μεγάλη πλακέτα με τυπωμένο κύκλωμα, έχοντας τα στάδια εξόδου και το τροφοδοτικό, ενώ υπάρχει άλλη πλακέτα για τα κυκλώματα χαμηλών ρευμάτων.

Τα τρανζίστορ ισχύος είναι ειδικά φτιαγμένα για audio και έχουν μεγάλη έκταση στην υψηλές συχνότητες. Όλα είναι τύπου NPN και είναι σε εν μέρη συμπληρωματική τοπολογία, έτσι ο ενισχυτής παραδίδει 140W στην έξοδο για φορτίο 8Ω, με ικανότητα να οδηγεί ακόμη και χαμηλής εμπέδησης ηχεία.


Ο MC207-MKII έχει μετασχηματιστή 500 VA και τέσσερις μεγάλους ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές των 10.000 μF ο ένας στο τροφοδοτικό. Υπάρχουν τέσσερις είσοδοι γραμμής, tape loop, home theater και έξοδος pre-out για σύνδεση subwoofer ή άλλη χρήση.

Για το ενισχυτή έχει σχεδιαστεί και κάρτα USB DAC για αναβάθμιση.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...