fbpx
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 18:58

Ortofon MC Windfeld Ti: Κεφαλή από την Exclusive Series

Η νέα κινητού πηνίου κεφαλή της Ortofon είναι η MC Windfeld Ti που είναι κλεισμένη μέσα σε νέας σχεδίασης κέλυφος.

Η κεφαλή έχει σχεδόν ίδιες τεχνολογίες με τη σειρά Cadenza, αλλά το σώμα (κέλυφος) αυτής είναι φτιαγμένο με την χρήση τεχνικής Selective Laser Melting (SLM). Η ίδια τεχνική χρησιμοποιείται και για την κατασκευή της κορυφαίας κεφαλής MC Anna. Χρησιμοποιείται τιτάνιο για την αύξηση της ακαμψίας και την καταπολέμηση των δονήσεων.

Η MC Windfeld Ti χρησιμοποιεί εξαιρετικό διαμάντι (Ortofon Replicant 100 Stylus), έχει ειδική στίλβωση της ακίδας και είναι τοποθετημένο σε στέλεχος από βόριο που έχει ειδική ανάρτηση με ένα δίσκο από πλατίνα και ελαστικά. To σύστημα ακίδας και στελέχους οδηγείται σε μια χαμηλού βάρους γεννήτρια με μαγνήτες νεοδημίου και τυλίγματα από καθαρό χαλκό.

Το σύστημα παραγωγής του σήματος έχει χαμηλές μαγνητικές ιδιότητες και σταθερότητα σε μαγνητικές διαταράξεις ώστε να αυξηθεί ο διαχωρισμός των καναλιών.


Το βάρος είναι 11 γραμμάρια και η ενδοτικότητα 13μm, πράγμα που σημαίνει ότι η MC Windfeld Ti είναι κατάλληλη για μεγάλους high-end βραχίονες. Είναι χαμηλής εξόδου (200μV), και χαμηλής αντίστασης 7Ω.


Η τιμή της κοντά στα 3.500 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...