fbpx
Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 06:02

LG Q8: Νέο κινητό με Sabre DAC

Η LG  ανακοίνωσε σήμερα το Q8 με ικανότητα για φωτογραφίες, Hi-Fi ήχο, καλές δυνατότητες λήψης βίντεο και ανθεκτικότητα στο νερό και τη σκόνη και όλα αυτά σε compact μέγεθος.

Το Q8 επιτρέπει τη σταθερή και χωρίς αναταράξεις λήψη βίντεο. Στο πίσω μέρος του ενσωματωμένη dual κάμερα, για την αποτύπωση μεγάλων εσωτερικών χώρων και πανοραμικών τοπίων, καθώς και μπροστινή κάμερα με φακό ευρείας γωνίας για ομαδικές φωτογραφίες ‘wefies’. Με ένα ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών και ένα κανονικό φακό 83 μοιρών στο μπροστινό μέρος και έναν ευρυγώνιο φακό 135 μοιρών και έναν κανονικό φακό 78 μοιρών στο πίσω μέρος

Ταυτόχρονα, το LG Q8 έχειHi-Fi Recording χρησιμοποιεί με δύο ευαίσθητα μικρόφωνα AOP (Acoustic Overload Point) που είναι ικανά να ηχογραφήσoυν σε υψηλή ανάλυση, με σαφή και καθαρό ήχο ακόμη και σε θορυβώδες περιβάλλον, ενώ τα αρχεία ήχου αποθηκεύονται σε LPCM (Linear Pulse Code Modulation) ανάλυσης 24bit/48ΚHz.

Το LG Q8 αυξάνει τον πήχη και στον ήχο καθώς είναι εξοπλισμένο με το Hi-Fi Quad DAC από την ESS. Το Quad DAC μειώνει τον θόρυβο κατά 50%, μετατρέπει μουσικά αρχεία σε ποιότητα Hi-Fi και προσφέρει καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος ξεπερνάει τον ήχο των συνηθισμένων συστημάτων ήχου των smartphones. Επιπλέον, με τη λειτουργία HD Audio Recorder ο χρήστης ηχογραφεί σε μορφή αρχείου lossless FLAC, με ρυθμό bit 24-bit και συχνότητα δειγματοληψίας 192 kHz, έχοντας εφάμιλλη ποιότητα με την ηχογράφηση σε ένα στούντιο, ενώ για τους πελάτες που θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας ηχογράφησης υπάρχει η επιλογή Studio Mode.

Η προσαρμόσιμη δεύτερη οθόνη που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη βασική οθόνη βρίσκεται πάντα σε λειτουργία και παρουσιάζει ειδοποιήσεις και συντομεύσεις για εφαρμογές. Για τους λάτρεις των παιχνιδιών, η νέας γενιάς, συμβατή με Vulkan API, τρισδιάστατη μηχανή γραφικών, ζωντανεύει τα πιο δυνατά και απαιτητικά παιχνίδια στο κινητό με εξαιρετικά λεπτομερή γραφικά και ακριβή χρώματα.

Ταυτόχρονα, το LG Q8 μπορεί να υπερηφανεύεται και για την ανθεκτικότητα του στο νερό και τη σκόνη. Έχοντας πιστοποίηση IP67, το κινητό μπορεί να βυθιστεί με ασφάλεια μέχρι και ένα μέτρο κάτω από το νερό για έως και 30 λεπτά, γεγονός που κάνει το Q8 ανθεκτικό στις πιτσιλιές, στην άμμο και σε άλλα παρόμοια, πιθανά, καλοκαιρινά ατυχήματα. Η αδιαβροχοποίηση αυτή συνδυάζεται με το μεταλλικό πλαίσιο του κινητού που απορροφά το μεγαλύτερο μέρος των κραδασμών και προσφέρει επιπλέον προστασία στη συσκευή.


Το LG Q8 θα είναι αρχικά διαθέσιμο από αυτή τη βδομάδα σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές και από τον επόμενο μήνα στις αγορές της Ασίας.

Βασικά Χαρακτηριστικά:
 Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 820 Mobile Platform
 Οθόνη:
- Κεντρική 5.2-ιντσών QHD IPS Quantum Display (2560 x 1440 / 570ppi)
- Δευτερεύουσα IPS Quantum Display (160 x 1040 / 570ppi)
 Μνήμη: 4GB LPDDR4 RAM / 32GB UFS ROM / microSD (μέχρι και 2TB)
 Εμπρόσθια Κάμερα: 5MP Wide (F1.9 / 120°)
Πίσω Dual Κάμερα: 8MP Wide (F2.4 / 135°) / 16MP Standard (F1.8 / 78°)
 Μπαταρία: 3,000mAh (embedded)
 Λειτουργικό Σύστημα: Android 7.0 Nougat
 Μέγεθος: 148.9 x 71.9 x 7.9mm
 Βάρος: 146g
 Δίκτυο: LTE / 3G / 2G
 Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.2 BLE / NFC / USB Type-C
 Χρώμα: Urban Titan
 Διάφορα: Water and Dust Resistant (IP67) / Steady Record 2.0 /
Hi-Fi Video Recording / HD Audio Recorder / Studio Mode /
High AOP Mic / Second Screen / 32-bit Hi-F Quad DAC /
Fingerprint Sensor / Qualcomm Quick Charge 3.0

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...