fbpx
Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 18:38

Bowers & Wilkins: Αλλαγές παντού

Κάτι τρέχει με την Bowers & Wilkins, τη γνωστή μας ως B&W που τρέχει ακόμη τις Rotel και Classe, από τότε που εξαγοράστηκε από την EVA Automation.

H εταιρία έχει καιρό να παρουσιάσει νέα μοντέλα και πολλοί αναμένουν εξελίξεις, ακόμη και σε τοπικό επίπεδο οι φήμες… είναι πολλές.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο κ. Rob Sinclair που ήταν για 20 χρόνια σε ηγετική θέση (αντιπρόεδρος) στην Bowers & Wilkins, και έχει την τιμή το περιοδικό να τον γνωρίζει, αποχώρησε από την B&W για να ενταχθεί στο δυναμικό της Paradigm Electronics.

Η τελευταία εκτός από τα επώνυμα ηχεία έχει την ευθύνη και των εταιριών MartinLogan και Anthem. Ο κ. Rob Sinclair αναλαμβάνει στην Paradigm Electronics την εμπορική διεύθυνση για τις αγορές EMEA, APAC και Λατινική Αμερική. Σ' αυτές ανήκει και η Ελλάδα.


Οι εξελίξεις αυτές σημαίνουν ότι σύντομα θα ακούσουμε μεγάλα νέα (καλά ή κακά δεν γνωρίζουμε) από την Bowers & Wilkins, ενώ η κίνηση αυτή της Paradigm Electronics να αποκτήσει τον κ. Rob Sinclair μόνο παραπάνω από θετική μπορεί να χαρακτηριστεί.


Εν αναμονή εξελίξεων…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LG Q8: Νέο κινητό με Sabre DAC LG FJ1 Ηχείο-σύστημα all-in-one »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...