fbpx
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 06:02

Asus ZenFone Zoom S, ZenFone 3 Max και ZenFone Live στην Ελλάδα [Tιμές]

Η ASUS, μέσου της Westnet, λανσάρει στην Ελλάδα τη νέα σειρά smartphones με την ονομασία ZenFone.

Τα τρία μοντέλα ZenFone Live, ZenFone 3 Max , ZenFone 3 Max 5.5'' και ZenFone Zoom S θα κοστίζουν 149 ευρώ (2GB RAN, 5 ιντσών οθόνη), 199 ευρώ (3GB RAM, 5,2 ιντσών οθόνη), 249 ευρώ (3GB RAM, 5,5 ιντσών οθόνη) και 499 ευρώ (4GB RAM με 5,5 ιντσών Αmoled οθόνη).

Το  ZenfoneLive αποτελεί το πρώτο smartphone στον κόσμο με ενσωματωμένη τεχνολογία beautification που επιτρέπει στο χρήστη να μοιράζεται μια πιο «λαμπερή» εικόνα του εαυτού του σε πραγματικό χρόνο. Επίσης διαθέτει μπροστινό φλας για εντυπωσιακές selfie ακόμη και σε σκοτεινό χώρο.

Οι χρήστες που ασχολούνται με τη φωτογραφία θα ανακαλύψουν εξαιρετικές επιδόσεις στο Zenfone Zoom S με τις 2 ειδικά σχεδιασμένες οπίσθιες κάμερες των 12MP, η μια με ευρυγώνιο φακό f/1.7 aperture και η δεύτερη με πραγματικό οπτικό ζουμ 2.3x αλλά και ψηφιακό 12x, αλλά και με τη δυνατότητα βιντεοσκόπησης 4K. Τέλος, το  ZenFone 3 Max, χάρη στη μεγάλη μπαταρία των 4100mAh εγγυάται πολύωρη χρήση χωρίς συχνές φορτίσεις, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως “power bank” για τη φόρτιση άλλων κινητών.

Και τα τρία μοντέλα διακρίνονται για τον σχεδιασμό τους , μαζί με ένα συνδυασμό κυρτού γυαλιού 2.5D, λεπτού πλαισίου και  επένδυσης μετάλλου (Zenfone Zoom S και Zenfone 3 Max), σε διαφορετικά χρώματα.

Στα κορυφαία χαρακτηριστικά των smartphones της ASUS συγκαταλέγονται η  PixelMaster κάμερα  που αυξάνει το βαθμό ευαισθησίας φωτός έως και κατά 400%, καθώς και τα ισχυρά ηχεία. Ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος των ZenFone 3 Max και ZenFone Zoom S βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής και με ένα απλό άγγιγμα ξεκλειδώνει το κινητό, ενεργοποιεί τη λειτουργία “selfie”, βγάζει φωτογραφία, απαντά σε κλήσεις και ανοίγει συγκεκριμένες εφαρμογές.

Τέλος, τα νέα smartphones της ASUS αποτελούν ίσως την καλύτερη “value for money” επιλογή στην αγορά, καθώς οι τιμές τους κυμαίνονται μεταξύ €149 και €499.

Τα Zenfones θα είναι διαθέσιμα από τις 18/07 σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων λιανικής και σε επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...