fbpx
Σάββατο, 20 Μαϊος 2017 19:12

Onkyo HT-S9800THX: Ολοκληρωμένο home cinema

Έτοιμο πακέτο ετοίμασε η Onkyo για όσους θέλουν home cinema στη στιγμή. Δεν πρόκειται για αστείο, αλλά για ένα πλήρες ποιοτικό σύστημα που περιλαμβάνει κανονικά ηχεία και έναν πλήρως εξοπλισμένο ενισχυτή AV.

Το HT-S9800THX είναι 7.1 καναλιών, με υποστήριξη σημάτων βίντεο 4K HDR αλλά και HDR10, Dolby Vision, HLG (Hybrid Log-Gamma) όπως και BT.2020. Το πακέτο ακόμη υποστηρίζει δικτυακά συστήματα όπως Chromecast, DTS Play-Fi, AirPlay και άλλα. Το HT-S9800THX έρχεται με εμπρός ηχεία δύο δρόμων, ενώ ο ενισχυτής είναι 165W το κανάλι. Εννοείται ότι υποστηρίζει Dolby Atmos και DTS:X, αλλά και Dolby Surround και DTS Neural:X για up-mixing. Έχει ακόμη τέσσερα surround ηχεία όπως και ένα subwoofer για να ολοκληρωθεί η αποστολή του. Δικτυακά δέχεται Wi-Fi και Ethernet, είναι Bluetooth και παίζει μουσική από υπηρεσίες Spotify, TIDAL, Deezer και TuneIn.

Για multiroom έχει σύστημα FireConnect της Blackfire. Ο ενισχυτής στην πρόσοψη φέρει HDMI, ενώ υπάρχει και HDMI Sub Out για την σύνδεση ενός δεύτερου μέσου προβολής. Εσωτερικά στον ενισχυτή υπάρχει το τσιπάκι DAC των 384ΚHz/32bit της AKM, το ΑK4458. Το τροφοδοτικό είναι κλασικό και ποιοτικό, ενώ τα υλικά είναι εξαιρετικά για την κατηγορία. Ως σύστημα ισοστάθμισης χρησιμοποιείται το AccuEQ. Τέλος όπως βγαίνει και από το όνομα του μοντέλου, το πακέτο έχει σφραγίδα THX.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...