fbpx
Τρίτη, 16 Μαϊος 2017 12:35

HTC U11: Ένα κινητό για ζούληγμα

Παρουσιάστηκε σήμερα η νέα ναυαρχίδα της HTC, το πολυαναμενόμενο U11

Το U11 βασίζεται στον πανίσχυρο Snapdragon 835 ενώ εγκαινιάζει και το λειτουργικό Edge Sense της εταιρείας. Στο U11 δηλαδή ο χρήστης μπορεί να πιέσει τις άκρες του κινητού για να εκτελέσει διάφορες λειτουργίες και αυτό είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε σε κινητό. Για παράδειγμα μπορούμε να τραβήξουμε μια φωτογραφία πιέζοντας απλά το frame, ενώ μπορούμε να ρυθμίσουμε το επίπεδο πίεσης που αισθάνεται το κινητό για να πραγματοποιεί διαφορετικές λειτουργίες. 

Επιπλέον το U11 ενσωματώνει και το Sense Companion app, μια εφαρμογή που προτείνει στο χρήστη διάφορες λειτουργίες ανάλογα πάντα με τον τρόπο που αυτός χειρίζεται τη συσκευή του. Το U11 διαθέτει το Google Assistant (στις χώρες που αυτό είναι διαθέσιμο), αλλά και την Alexa της Amazon, ενώ μπορεί να ηχογραφήσει ήχο 3D καθώς διαθέτει 4 μικρόφωνα. Επιπλέον έχει πιστοποίηση Hi-Res Audio αλλά και Boomsound Hi-Fi Edition, όπως και το HTC 10. 

Στο εσωτερικό του χτυπάει ο Snapdragon 835 με μνήμη 4GB και χωρητικότητα 64GB, αλλά σε κάποιες αγορές θα κυκλοφορήσει με 6GB RAM και χωρητικότητα 128GB. Η οθόνη του είναι 5,5 ιντσών QHD Super LCD με Gorilla Glass 5, ενώ η κάμερα του είναι 12Mpixel με τεχνολογία UltraPixel, φακό με f/1.7, οπτική σταθεροποίηση, διπλό φλάς και βίντεο 4K. Η μπροστινή κάμερα είναι 16Mpixel ενώ διαθέτει λειτουργία selfie panorama. 

To U11 έχει θύρα USB type-C, bluetooth 4.2, 802.11ac, και NFC, ωστόσο απουσιάζει η έξοδος ακουστικών σε miniJACK, άρα το κινητό πρέπει να συνεργαστεί με ακουστικά που έχουν το δικό τους DAC και καταλήγουν σε βύσμα USB type-C. Το κινητό τρέχει Android 7.1 Nougat με το γνωστό κέλυφος HTC Sence της HTC, ενώ είναι και αδιάβροχο με πιστοποίηση IP67. Θα κυκλοφορήσει σε 5 χρώματα (Amazing Silver, Sapphire Blue, Brilliant Black, Ice White και Solar Red) μέσα στο Μάιο με τιμή στα 749 ευρώ. 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...