fbpx
Τρίτη, 02 Μαϊος 2017 11:24

Bryston BryFi Ενεργό δικτυακό ηχείο

Νέα μονοπάτια ανοίγει η Bryston παράγοντας προϊόντα σχεδόν πια για κάθε κατηγορία. Επόμενος σταθμός δικτυακά ενεργά ηχεία, μια σειρά με την ονομασία BryFi.

Το πρώτο BryFi είναι ένα επιτραπέζιο στερεοφωνικό ηχείο που φέρει δύο συστήματα μεγαφώνων, τριών δρόμων το καθένα. Έτσι κάθε ηχείο έχει δύο γούφερ των 6,5 ιντσών, δύο μιντρέιντζ 3,5 ιντσών και δύο τουίτερ της μίας ίντσας. Τα μεγάφωνα αυτά οδηγούνται από έναν ενσωματωμένο ενισχυτή 75W ανά κανάλι.


Το ηχείο BryFi γνωρίζει από ψηφιακό ήχο, βασίζεται στην πλατφόρμα Raspberry Pi και υποστηρίζει τόσο Wi-Fi όσο και Ethernet σύνδεση. Έχει ακόμη το BryFi τέσσερις θύρες USB 2.0 και δύο αναλογικές 3,5 χλστ.

Ο χρήστης θα βρει επίσης και έξοδο mini jack για εξωτερικό subwoofer. Επιπλέον το BryFi μπορεί να γίνει και φορητό με την χρήση προαιρετικής μπαταρίας.

Ως δικτυακό που είναι το ηχείο μπορεί να παίζει από AirPlay και UPnP, να βλέπει NAS δίσκους και να διαχειρίζεται από iOS, Android και Windows συσκευές. Μάλιστα υπάρχει και ειδική app για αυτό το σκοπό. Η τιμή του σε δολάρια είναι λίγο περισσότερα από τα χίλια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Loewe bild 9 OLED TV με στιλ Wilson Audio Alexia series 2: Νέο ηχείο »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...