fbpx
Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 19:02

Naim Mu-so Qb 2nd Generation: Δεύτερης γενιάς!

Όπως το Mu-so έγινε 2nd generation έτσι και ο γνωστός κύβος all-in-one της Naim, ο Qb, απέκτησε διάδοχο τον Qb 2nd Generation.

Το νέο Qb 2 έχει πλευρές 21 εκατοστών και είναι εξοπλισμένος με δύο τουίτερ μεγάφωνα, δύο μιντρέιντζ και ένα οβάλ γούφερ, η συνέργεια των οποίων είναι βελτιστοποιημένη από το νέο DSP της συσκευής. Για την ηχητική φροντίδα των μεγαφώνων υπεύθυνη είναι η Focal.

Tα μεγάφωνα οδηγούνται από τους δικούς τους ενισχυτές ισχύος που έχουν συνολική ισχύ 300W, ενώ υπάρχει δυνατότητα ο ήχος του να ισοσταθμιστεί ανάλογα με την ακουστική του δωματίου με επιλογές όπως Near Wall ή Near Corner. Το Mu-so Qb 2 ελέγχεται μέσω αφής στο επάνω μέρος του, ενώ μπορεί να σχηματίσει σύστημα multiroom με άλλα mu-so ηχεία. Εναλλακτικά, υπάρχει εφαρμογή Naim, για πολλές πρόσθετες ρυθμίσεις και επιλογές, εννοείται ότι στη συσκευασία θα βρείτε και τηλεχειριστήριο.

Το Naim Mu-so Qb 2 έχει AirPlay 2, Spotify Connect, Tidal και, χάρη στo ενσωματωμένοo Chromecast και υπηρεσίες ροής όπως τα Qobuz ή Deezer. Το Mu-so Qb 2 δέχεται μουσική από το οικιακό δίκτυο μέσω καλωδίου Ethernet ή Wi-Fi και πιάνει ρυθμούς δειγματοληψίας PCM έως 384ΚHz μέσω UPnP. Aκόμη η συσκευή έχει Bluetooth, USB για αναπαραγωγή stick, οπτική είσοδο και mini jack για τις αναλογικές μας συνδέσεις.

Το ηχείο δέχεται διαφορετικού χρωματισμού καλύμματα όπως μαύρο χρώμα, τερακότα, ελιάς και μπλε. Το Mu-so Qb 2 κυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο στα 850 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...