fbpx
Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 15:20

Sennheiser HDV 820 Με υποδοχές Pentaconn

O πρώτος εντελώς ενισχυτής ακουστικών με ψηφιακές εισόδους της Sennheiser είναι γεγονός. Ο HDV 820 είναι φτιαγμένος για τη νέα εποχή και τις νέες πηγές.

Πρόκειται για μια πλήρως ισορροπημένη σχεδίαση με εξαιρετικά χαμηλές παραμορφώσεις. Στηρίζεται στα τσιπάκια ESS SABRE32 για την μετατροπή που προσφέρουν PCM ανάλυση 32 bits και συχνότητα δειγματοληψίας έως 384ΚHz αλλά και DSD μέχρι 12.3 MHz. Η βαθμίδα ενίσχυσης του νέου HDV 820 απορρέει από το τρέχον μοντέλο HDVD 800, αλλά είναι πιο βελτιωμένη.

Παρέχει πολλαπλές εισόδους όπως XLR3/6.3mm σε μια υποδοχή της NEUTRIK, μια balanced XLR4 και δύο επίχρυσες υποδοχές balanced 4.4mm Pentaconn.

HDV 820 1

 

Η υποδοχή Pentaconn είναι προδιαγραφή της επιτροπής Japan Electronics and Information Technology Industries Association (JEITA) και αναφέρεται σε ισορροπημένη σύνδεση ακουστικών ώστε να υπάρχει μια στάνταρτ επαφή. Η διάμετρός της είναι μόλις 4,4mm πράγμα που την καθιστά ικανή να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε φορητές συσκευές ήχου, ενώ υπόσχεται μεταφορά σήματος χωρίς παραμορφώσεις.

Ο HDV 820 έχει εισόδους USB, αναλογικές XLR και RCA. To σασί του είναι από αλουμίνιο και υπάρχουν ενδεικτικά λευκά LED.

Για να υποστηρίξει την υποδοχή Pentaconn η Sennheiser κατασκεύασε και τα ακουστικά CH 800 P που καταλήγουν σε βύσμα Pentaconn. Ο ενισχυτής και τα ακουστικά θα κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο του 2017.

HDV 820 Back

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Denon AVR-X540BT Ενισχυτής AV 5.2 καναλιών Loewe bild 9 OLED TV με στιλ »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...