fbpx
Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 11:31

B&O Beosound A2 Active

Τo Beosound Α2 της B&O συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα, τα πιο πολυτελή, καλοφτιαγμένα και τα πιο καλόηχα Bluetooth ηχεία της αγοράς.

Μάλιστα όταν το δοκιμάσαμε στο περιοδικό θαυμάσαμε τόσο πολύ την πολυτελή του κατασκευή, ώστε φοβόμασταν μην λερωθεί, μην βραχεί και μην σκονιστεί. Η B&O φαίνεται ότι είχε τις ίδιες ανησυχίες με εμάς οπότε έσπευσε να το κάνει σκληροτράχηλο, παρουσιάζοντας την έκδοση A2 Active. 

A2_2.jpg

Το A2 Active λοιπόν δεν φοβάται τα στοιχεία της φύσης, αντέχει στο νερό και στη σκόνη, εάν και η εταιρεία δεν αναφέρει εάν είναι waterproof ή απλά splashproof, ή εάν η προδιαγραφή είναι η σκληροτράχηλη IPX7 ή η πιο απλή IP68. Πάντως το να μην φοβόμαστε να φθείρουμε το Α2 μας και να μπορούμε να το έχουμε πάντα μαζί μας ακόμα και στην εξοχή ή στην θάλασσα, είναι πολύ σημαντική λειτουργική βελτίωση για αυτό το υπέροχο ηχείο. 

Επιπλέον στα δύο ήδη υπάρχοντα χρώματα του ηχείου, τα Natural και το Stone Grey, η εταιρεία έχει προσθέσει το ακόμα πιο όμορφο Charcoal Sand, κάνοντας το Α2 ακόμα πιο επιθυμητό. 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...