fbpx
Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 15:18

Focal Shape: Νέα μόνιτορ στη Musikmesse 2017

Μόλις τα ανακοίνωσε η Focal τα νέα της ηχεία monitor στην Musicmesse 2017 και εμείς που καλύπτουμε την έκθεση σπεύδουμε να σας ενημερώσουμε. 

Τα νέα ηχεία λέγονται λοιπόν Shape και χαρακτηρίζονται από τις καμπύλες επιφάνειες της καμπίνας του. Προορίζονται για nearfield monitoring, ενώ η σειρά θα αποτελείται από τρία μοντέλα, τα Shape 40, Shape 50 και Shape 65. Και τα τρια μοντέλα είναι βάσης με μικρό σχετικό μέγεθος, ενώ η ακουστική τους συμπεριφορά είναι βελτιστοποιημένη για χρήση σε μικρά σχετικά στούντιο. 

Shape_1.jpg

Η εταιρεία τα έχει εφοδιάσει με αρκετές φρέσκες τεχνολογίες, όπως κώνους με το ειδικό υλικό Flax, αλλά και τα τουίτερ με τους  θόλους Μ από αλουμίνιο και μαγνήσιο, ενώ και τα τρια μοντέλα είναι ενεργά, με ενισχυτές ισχύος 50W, 85W και 105W αντίστοιχα. Επιπλέον τα ηχεία διαθέτουν τρεις ρυθμίσεις ισοστάθμισης (μπάσα, μεσαία, πρίμα) για να μπορούμε να τα ταιριάξουμε στον επαγγελματικό μας χώρο, αλλά και επιλεγόμενο υψιπερατό φίλτρο.

Shape_2.jpg

Οι τιμές τους αναμένεται να είναι, 399 ευρώ για το Shape 40, 549 ευρώ για το Shape 50, και 699 ευρώ για το Shape 65, ενώ τα περιμένουμε σύντομα στη χώρα μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « B&O Beosound A2 Active McIntosh MXA80 Ολοκληρωμένο ηχητικό σύστημα »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...