fbpx
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 10:57

Hxos eikona show 2017 Thessaloniki: Απόλυτη επιτυχία

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η Έκθεση hxos eikona show 2017 που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκάθαρα μας δείχνει να συνεχίσουμε ώστε του χρόνου να είναι πολύ μεγαλύτερη.

Η Θεσσαλονίκη αγαπάει τον καλό ήχο και το απέδειξε με τους περισσότερους από 1400 επισκέπτες της Έκθεσης.

Μια Έκθεση που από τις 9 η ώρα το πρωί που άνοιξε τις πύλες της, η ροή των επισκεπτών ήταν ασταμάτητη. Από την Καβάλα, τη Δράμα, το Κιλκίς, την Κρήτη, τις Σέρρες… ακόμη και από την Αθήνα, τη Boυλγάρια, τα Σκόπια και τη Γαλλία.


Στην Έκθεση hxos eikona show 2017 Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκαν πολλά νέα μοντέλα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι εκθέτες το κατευχαριστήθηκαν και το ενδιαφέρον των επισκεπτών στο μέγιστο. Οι επισκέπτες έλαβαν πληροφορίες και ενημερώθηκαν για τα όσα άκουγαν εκεί, ενώ η δίψα για ακόμη περισσότερα ήταν έκδηλη στο βλέμμα τους. Τέτοια Έκθεση στη Θεσσαλονίκη είχε να πραγματοποιηθεί από το 1998.


Συνεχίζουμε για την 2η hxos eikona show στη Θεσσαλονίκη το 2018, το Νοέμβριο έχουμε τη μεγάλη Έκθεση στην Αθήνα, ενώ σύντομα θα ανακοινώσουμε και μια άλλη μεγάλη εκδήλωση.
Σας ευχαριστούμε όλους.

Λεζάντα φωτογραφίας: Οι φίλοι του ήχου της Θεσσαλονίκης έχουν περίσσια όρεξη για ακροάσεις, ο κάθε επισκέπτης κατά μέσο όρο αφιέρωνε περισσότερα από 10 λεπτά σε κάθε σύστημα, κάτι που δεν συμβαίνει στην Αθήνα.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...