fbpx
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 23:50

B&O: Tο εμβληματικό ηχείο παρουσιάστηκε στην Ελλάδα

Στο κατάστησμα της Bang & Olufsen στην Κηφισιά παρουσιάστηκε το Beolab 90.

Πρόκειται για ένα ηχείο το οποίο συγκεντρώνει όλη την παράδοση της B&O στον ήχο και φυσικά δεν θα ήταν B&O εάν δεν ήταν τουλάχιστον πρωτοποριακό και μακράν εκτός συναγωνισμού.

Το BeoLab 90 συγκεντρώνει επάνω του τεχνολογίες που μοιάζουν απίθανο να βρεθούν ακόμα και σε πολλά άλλα ηχεία συνδυασμένα μαζί και είναι σίγουρα το πιο ολοκληρωμένο και δυνατό ψηφιακό ηχείο που κατασκευάστηκε ποτέ από την B&O.

17 συνολικά μεγάφωνα Scan-Speak συγκεντρώνονται στην περίτεχνα κατασκευασμένη καμπίνα του και 18 ενισχυτές ICEpower και Heliox σε συνεργασία με DSP της Analog Devices, χρησιμοποιούνται για να γίνει πραγματικότητα η διασπορά του ήχου ακόμα και σε 360 μοίρες.

Ο έλεγχος της ακτινοβολίας του ήχου είναι πλήρης και γίνεται από το χρήστη μέσω εφαρμογής. Το πλάτος της ακτίνας αλλά και η κατευθυντικότητά της ρυθμίζονται έτσι ώστε να μην έχει σημασία πόσοι άνθρωποι ακούνε και σε ποιο σημείο του δωματίου.

Το ηχείο διαμορφώνει τον ήχο και όχι το δωμάτιο ή οι συνθήκες ακρόασης και έτσι υπάρχει ενεργό σύστημα διόρθωσης της ακουστικής του χώρου

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...