fbpx
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 12:39

Samsung Gear VR και Gear 360

Εκτός από τα Galaxy S8 και S8+, η Samsung παρουσίασε εχθές και το νέο Gear VR, αλλά και την νέα κάμερα Gear 360.

To νέο headset είναι ανανεωμένο για να μπορεί να δεχθεί τα νέα τηλέφωνα που έχουν πλέον μεγαλύτερες οθόνες και υψηλότερη ανάλυση, δηλαδή έχει διαφορετικό μέγεθος και λίγο διαφορετικές διαστάσεις και βάρος. Επιπλέον οι μεγαλύτερες οθόνες καλύπτουν ευρύτερο οπτικό πεδίο. 

Το νέο Gear VR διαθέτει και νέο χειριστήριο αναγνώρισης κίνησης, το οποίο λειτουργεί όπως το Daydream Controller της Google. Οι πωλήσεις για το νέο Gear VR και το χειριστήριο θα ξεκινήσουν στις 21 Απριλίου, με τιμή 129 δολάρια Αμερικής.

Gear_VR.jpg

Το νέο Gear 360 είναι σημαντικά ανανεωμένο, καθώς τώρα μπορεί να καταγράψει βίντεο με ανάλυση 4Κ, κάτι που είναι καθοριστικής σημασίας για τη λήψη πανοραμικών εικόνων 360 μοιρών. Η νέα κάμερα μπορεί να κάνει live stream στο YouTube με ανάλυση 2Κ, ενώ για τη λειτουργία αυτή η κάμερα συνεργάζεται με το κινητό μας. Πάντως δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν η λειτουργία αυτή θα είναι διαθέσιμη και στα άλλα κινητά της Samsung, ή άλλων εταιρειών, ή μονάχα στα νέα Galaxy S8 και S8+. 

Η νέα Gear 360 κάμερα έχει μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και με εξωτερική τροφοδοσία. Τα πόδια που στήριζαν την κάμερα έχουν αφαιρεθεί, και πλέον η κάμερα στηρίζεται σε μια κυλινδρική βάση. Η νέα Samsung Gear 360 έρχεται το δεύτερο τρίμηνο και θα κοστίζει 350 δολάρια Αμερικής.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...