fbpx
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 19:53

Onkyo TX-NR676 7.2-Channel Ενισχυτής AV

Έφτασε ο καιρός μια-μια η εταιρίες ενισχυτών να ανακοινώνουν τα μοντέλα τους για το 2017.

Η Onkyo σήμερα κιόλας ανακοίνωσε τον TX-NR676 που έρχεται για να αντικαταστήσει τον περσυνό TX-NR656. Ο νέος έχει πια ως στάνταρτ τα συστήματα Dolby Atmos και DTS:X, αλλά και multiroom δυνατότητες μέσω του Fireconnect της Blackfire. Έχει ισχύ 160W ανά κανάλι με ενισχυτικά κυκλώματα Dynamic Audio Amplification που έχει ως πλεονέκτημα υψηλά ρεύματα, έλεγχος των ηχείων χαμηλής εμπέδησης και χαμηλές παραμορφώσεις.

Ο νέος TX-NR676 έχει σύστημα AccuReflex που ευθυγραμμίζει τη φάση των κατευθυντικών και των μη-κατεθυντικων σημάτων όταν έχουμε ηχεία οροφής Dolby Atmos και DTS:X. Εδώ δημιουργεί συστήματα 5.2.2 καναλιών.

Ο ενισχυτής έχει ακόμη Dolby Surround και DTS Neural:X που φτιάχνουν ήχο object-based από παλιά πολυκάναλα soundtrack. Από πλευράς εικόνας ο νέος TX-NR676E φέρει έξι HDMI με συμβατότητα HDCP 2.2 και υποστηρίζουν Dolby Vision, HDR10, BT.2020 και βιντεοσήματα 4K/60p. Παράλληλα υπάρχει HDMI είσοδος στην πρόσοψη και HDMI Sub Out για την σύνδεση προβολέα.

Ο ενισχυτής ελέγχεται και ρυθμίζεται με app, την Onkyo Controller που είναι κατάλληλη και για τη multiroom δυνατότητα. Ο TX-NR676E έχει ενσωματωμένο Chromecast και DTS Play-Fi, αυξάνοντας έτσι τη multiroom συμβατότητά του.

Υποστηρίζει υπηρεσίες μουσικής όπως Spotify, TIDAL, Deezer και TuneIn, ενώ έχει AirPlay, 5 GHz/2.4 GHz Wi-Fi και Bluetooth. Φέρει δυνατότητα για την ενίσχυση δεύτερου σετ ηχείων σε άλλο δωμάτιο και το DAC του είναι 384ΚHz/32bit για να παίζει Hi-Res Audio φορμά όπως DSD 5.6 MHz/2.8 MHz και 192 kHz/24-bit WAV, FLAC, AIFF και ALAC αρχεία. Από τα παλιά έχει είσοδο για πικάπ, εισόδους composite και component video αλλά και αναλογικές ήχου.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...