fbpx
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 12:18

Esoteric P-05X and D-05X Transport and DAC

Ένα ωραίο σετ που αποτελείται από ένα Super Audio CD transport και έναν μετατροπέα DAC λανσάρει η Esoteric.

Πρόκειται για δύο συσκευές με σκοπό η Esoteric να γιορτάσει τα τριάντα χρόνια της. Το γράμμα «Χ» σημαίνει αναβαθμισμένη σχεδίαση και απόδοση. Το σύστημα φέρει μηχανισμό ανάγνωσης του δίσκου (transport) της Esoteric με τον κωδικό VRDS-NEO VMK-5 που είναι εξαιρετική σύλληψης και ποιότητας. Η σύνδεση μεταξύ των δύο μονάδων γίνεται με ES-LINK4, μια ψηφιακή σύνδεση με ικανότητα να μεταφέρει DSD ή PCM υπέρ υψηλής ανάλυσης.

Το DAC στηρίζεται σε τέσσερα τσιπάκια AK4497 ανά κανάλι για μέγιστη γραμμικότητα και ελάχιστη παραμόρφωση, έχει καινοτομικούς ενισχυτές μπάφερ, υψηλότερης ακρίβειας ρολόγια και υψηλής ανάλυσης USB είσοδο που δέχεται DSD 22.5MHz και PCM 768KHz/32bit. To transport P-05X έχει μεγάλο τροφοδοτικό, μεγάλο σασί, OLED οθόνη και βάρος 13,5 κιλά.

Ο μετατροπέας D-05X όπως είπαμε ένα τέσσερα τσιπάκια DAC ανά κανάλι, δυνατότητα up-sampling, όλων των ειδών ψηφιακές εισόδους και RCA όπως και ΧLR αναλογικές εξόδους. Ζυγίζει 14 κιλά και έχει είναι σχεδίαση dual mono με ξεχωριστά τροφοδοτικά ανά κανάλι.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...