fbpx
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 11:03

Τ+Α MP3100 HV: Ψηφιακό όπλο

Η T+A παρουσιάζει το νέο της ψηφιακό υπερόπλο, το εκπληκτικό MP3100 HV.

Το ύπερ Player μπορεί να υποστηρίξει όλες μας τις ψηφιακές πηγές, από συμβατικές συνδέσεις, USB από υπολογιστή, δίκτυο DLNA, συνδρομές Tidal, Deezer και Qobuz, αλλά και δίσκους CD, SACD καθώς διαθέτει και ενσωματωμένο SACD transport. Επιπλέον το 3100 διαθέτει ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση, αλλά και bluetooth. 

To 3100 ενσωματώνει ακόμα και ραδιόφωνο FM, FM HD, αλλά και DAB+, οπότε η μοναδική πηγή που δεν μπορεί να υποστηρίξει είναι οι δίσκοι βινυλίου της συλλογής μας. Το 3100 ακολουθεί ως DAC την ίδια τοπολογία με τα κορυφαία προϊόντα της σειράς HV, δηλαδή για τα σήματα PCM χρησιμοποιεί τέσσερα παράλληλα DAC 32bit/384kHz, ενώ για τα σήματα DSD υιοθετεί την πατενταρισμένη τοπολογία της εταιρείας, που δεν χρησιμοποιεί συμβατικό DAC, αλλά ένα απλό βαθυπερατό φίλτρο.

Ο μηχανισμός ανάγνωσης SACD και CD απομονώνεται από το σασί με διπλή ανάρτηση, εσωτερική και εξωτερική, ενώ το 3100 είναι κατασκευασμένο σαν θωρηκτό, το βάρος του αγγίζει τα 26 κιλά. Όλες οι λειτουργίες του θηρίου της Τ+Α ελέγχονται είτε από το χειριστήριο FD100 (το οποίο χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες για να πιάνει από παντού) είτε από την συνοδευτική εφαρμογή, ενώ η τιμή του θα είναι 12.600 λίρες Αγγλίας. Το αναμένουμε λοιπόν για review. 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...