fbpx
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 13:25

Pioneer MRX-3 και MRX-5: Νέα ηχεία FireConnect

Με το μότο Let the Music Play η Pioneer παρουσιάζει τα νέα της ασύρματα, multiroom ηχεία, MRX-3 και MRX-5, που ακολουθούν το πρωτόκολλο ασύρματης δικτύωσης και μοιράσματος μουσικής, FireConnect. 

Τα νέα ηχεία είναι το ιδανικό συμπλήρωμα του ασύρματου συστήματος μουσικής Fayola που παρουσίασε η Pioneer, ενσωματώνονται εύκολα στο οικιακό μας δίκτυο και μπορούν να συνεργαστούν χωρίς πρόβλημα με τα άλλα συστήματα hi-fi της κύριας ζώνης ή των άλλων χώρων του συστήματος μας.

Τα MRX-3 και MRX-4 υιοθετούν το πρότυπο FireConnect, ενώ το κάθε ηχείο παρέχει πρόσβαση στις υπηρεσίες Spotify, Deezer και Tidal, στη μουσική βιβλιοθήκη που μοιράζεται από το τοπικό μας δίκτυο, και στους χιλιάδες ιντερνετικούς σταθμούς του TuneIn. Επιπλέον μπορούμε να στείλουμε τη μουσική μας στα ηχεία μέσω bluetooth ή Chromecast από τη φορητή μας συσκευή, ενώ τα ηχεία μπορούν να αποτελέσουν τη βασική μας πηγή στέλνοντας ήχο στις άλλες ζώνες της εγκατάστασης μέσω του πρωτοκόλλου FireConnect και του ασύρματου συστήματος Fayola.

Και τα δύο ηχεία ενσωματώνουν διπλά γούφερ 77mm και τουίτερ 28m, διαθέτοντας εντυπωσιακά καλά ήχο για το μέγεθος τους, μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους για να λειτουργήσουν στερεοφωνικά, ενώ το MRX-5 ενσωματώνει και μπαταρία, οπότε επιπλέον είναι και φορητό. Τα ηχεία μπορούν να ρυθμιστούν και να ελεγχθούν από την εφαρμογή Pioneer Remote App για iOS και Android, ενώ εκτός από ασύρματη διαθέτουν και ενσύρματη συνδεσιμότητα.

Το κόστος των νέων ηχείων της Pioneer, θα είναι 299 ευρώ για το MRX-3 και 349 για το MRX-5 ενώ αναμένονται σύντομα στην αγορά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τ+Α MP3100 HV: Ψηφιακό όπλο Kimber Axios UBS: Σκέτο ποτάμι »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...