fbpx
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 02:08

Smartphones in colors: Μάχη χρωμάτων

Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε… Όλα τα έχουμε πια στα νέα κινητά. Κίτρινο μπορεί να μην έχει παρουσιαστεί ακόμη, αλλά σύντομα θα το δούμε.

Μάλλον το έχουμε δει από τη Nokia με την αναβίωση του 3310.

 

nokia-y

 

 

Δεν μιλάμε για θήκες και χρωματιστά καλύμματα. Αλλά για smartphone που είναι εντελώς χρωματιστά, από το σασί, το πλαίσιο μέχρι την πλάτη.

Η Huawei επιστράτευσε την Pantone, μια εταιρία που ασχολείται με το χρώμα κυρίως στις εκδόσεις, για να «βάψει» το καινούριο P10 Plus (και P10) πράσινο που σημαίνει νέα αρχή και είναι –σύμφωνα με την Pantone- το χρώμα του 2017.

Δεν το λέει η Pantone απλά Green αλλά Greenery. OK. πράσινη συσκευή έχουμε δει και από την Sony Mobile, αλλά όχι σε τόσο έντονο τόνο.

Επίσης η Huawei θα κυκλοφορήσει προς το καλοκαίρι και το μπλε P10 Plus (και P10), όπου πάλι σύμφωνα με την Pantone είναι το χρώμα της εποχής μας. Mπλε έχει βάλει και η Oppo που είναι μάλιστα αφιερωμένο στην ποδοσφαιρική ομάδα της Barca.

 

 

oppo1

Μετά ήρθε η Αpple για να «βάψει» τα iPhone 7 και iPhone 7 plus κόκκινα συμβολίζοντας την οικονομική βοήθεια που καταβάλει κατά του AIDS.

Σε μερικές ημέρες θα παρουσιαστεί επίσημα το Galaxy S8 της Samsung, στο οποίο αναμένουμε να δούμε σε κάποιο «νέο» χρώμα.

Η τάση αυτή με τα χρωματιστά smartphone δεν θα σταματήσει εδώ, σίγουρα για να διαφοροποιούνται μεταξύ τους οι εταιρίες θα επιστρατέψουν ολόκληρη την σκάλα της Pantone.

Έτσι τα κίτρινα, πορτοκαλί, ορχιδέας και όπως τα λέει η Μοιραράκη… κινητά είναι προ των πυλών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Fruit of The Tube: hes2017 Θεσσαλονίκη Diesel On touchscreen smartwatch »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...