fbpx
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 14:59

Philips P5 Processing για τις τηλεοράσεις του 2017

Νέα μηχανή εικόνας για τις τηλεοράσεις του 2017 παρουσίασε η Philips. Πρόκειται για την P5 που υπόσχεται 25% μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύ, 25% περισσότερες δυνατότητες και 50% καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με την μηχανή Perfect Pixel Ultra HD που χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα.

Στην ουσία η νέα μηχανή P5 περιορίζει τα τριπάκια από τρία που ήταν μέχρι σήμερα στην Perfect Pixel Ultra HD σε ένα. Στο P5.

Λιγότερα τσιπ σημαίνει ταχύτητα, καλύτερο χρονισμό και καλύτερο έλεγχο του υπό επεξεργασία σήματος. Το σύστημα P5 εστιάζει βελτιώνει 4 από τις 5 περιοχές που μας ενδιαφέρουν στην εικόνα.

Αυτές είναι οι Source quality, Sharpness, Colour και Contrast, ενώ η πέμπτη περιοχή είναι η εκτίμηση της κίνησης. Παράλληλη η μηχανή P5 υποστηρίζει το HDR αλλά και την υψηλή φωτεινότητα των νέων πάνελ. Η P5 ενσωματώνει εξελιγμένο DNR για το θόρυβο και νέο σύστημα καταπολέμησης του θορύβου Mosquito NR.

Επιπλέον έχει σύστημα Smart Bit Enhancement που λαμβάνει τα 8bit του σήματος video και τα κάνει να έχουν ακρίβεια 14bit, ενώ βελτιώνει και τα βίντεο MPEG. Το ίδιο ισχύει και για το χρωματικό εύρος, η P5 upscale οποιοδήποτε εικόνα σε Ultra HD με περίσσια οξύτητα και πλούσιες λεπτομέρειες.


Υποστηρίζει το σύστημα των τηλεοπτικών σταθμών Hybrid Log Gamma (HLG). To P5 θα φιγουράρει στην νέα μεγάλη σειρά τηλεοράσεων της Philips όπως η νέα 9002 OLED της εταιρίας.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...