fbpx
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 17:09

Denon Ηeos AVR Multiroom ενισχυτής AV

Κομψός είναι ο νεοφερμένος ενισχυτής home cinema της Denon από τη σειρά Heos, ονομάζεται AVR και είναι ο πρώτος 5.1 καναλιών στο είδος του. Δέχεται τόσο τα υπάρχοντα ηχεία όσο και τα Heos ασύρματα ηχεία. Ο Heos AVR θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2017 στα 899€.

Πρόκειται για έναν δικτυακό ενισχυτή AV που για εμπρός δέχεται κανονικά ηχεία με καλώδια και για surround τα ασύρματα Heos. Έχει κομψή σχεδίαση με σασί αλουμίνιου, μεγάλο ρυθμιστικό έντασης, ενώ η ισχύ του είναι 5x65W στα 6Ω με ενισχυτικά τάξης Δ, ενώ φέρει 4xHDMI με συμβατότητα 4K/UHD και μια έξοδο HDMI.

Το Heos είναι το multiroom σύστημα της Denon, όπως το MusicCast για τη Yamaha, έχει ειδική app που λειτουργεί ως τηλεχειριστήριο αλλά και για τη ρύθμιση του συστήματος. Υπάρχει υποστήριξη Bluetooth, συνδέεται με το οικιακό δίκτυο για πρόσβαση σε όλες τις σχετικές υπηρεσίες streaming μουσικής, όπως Spotify, Tidal, Napster, Deezer, SoundCloud, Mood:Mix, Juke και TuneIn Radio.

Η συσκευή έχει εξόδους για οδήγηση ηχείων, έξοδο sub, ψηφιακές εισόδους, μια αναλογική είσοδο RCA και μια mini jack. Streamάρει DSD 5.6, PCM 192/24 και παίζει πλήθος αρχείων ήχου από την USB του στο πίσω μέρος. Από home cinema συστήματα γνωρίζει από DTS:X και Dolby TrueHD, ενώ παίζει και πολυκάναλο stereo.


Eξαιρετική είσοδος στην αγορά… ειδικά για όσους έχουν επενδύσει σε σύστημα multiroom Ηeos.

Denon-HEOS AVR-rear

Denon HEOS-AVR 2

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...