fbpx
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 10:23

LG Super UHD nanoCell Σειρά UJ

Αυτά θα είναι τα κορυφαία LCD μοντέλα τηλεοράσεων της LG για το 2017. Θα έχουν ως κωδικό τα γράμματα «UJ» και θα φέρει την τεχνολογία NanoCell, που προέρχεται από τη χρήση τεχνολογίας τύπου Quantum Dot που εδώ έχει σωματίδια της τάξης του νανόμετρου. Αυτό σημαίνει ότι τα σωματίδια παραγωγής του χρώματος έχουν ένα επιπλέον στρώμα λεπτό στρώμα (μανδύα) για να παράγουν περαιτέρω ακρίβειας μήκη κύματος του χρώματος στη μονάδα νανόμετρο. Θα έχουμε τα μοντέλα 65UJ950 και 55UJ950, αλλά και τα μικρότερα UJ880 και UJ789 όλα σε 65 και 55 ίντσες.

Η NanoCell τεχνολογία έχει διευρυμένη γωνία θέασης, δεν αλλάζει δηλαδή το χρώμα όταν κοιτάμε την οθόνη από τα πλάγια. Όπως επίσης έχουν μειωθεί κατά 30% οι αντανακλάσεις από εξωτερικά φώτα.


Κατά τα άλλα η σειρά UJ θα έχει Dolby Vision, HDR10, HDR για από υπηρεσίες όπως Netflix και YouTube, αλλά και HDR (Hybrid Log-Gamma) για τηλεοπτικές εκπομπές. Επίσης θα έχουν και Active HDR για κανονικό πρόγραμμα.

Τέλος θα είναι εξοπλισμένες με λειτουργικό webOS 3.5. Σημειώνουμε ότι δεν θα βγει αναβάθμιση για τις περσινές τηλεοράσεις.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...