fbpx
Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 15:22

Samsung QLED TV 2017: 100% χρώμα

Η Samsung έβαλε τις QLED τηλεοράσεις της σε δοκιμή από ανεξάρτητο οργανισμό για να «μετρήσει» το χρώμα τους. To αποτέλεσμα ήταν ότι η χρωματική γκάμα αλλά και η φωτεινότητα τους σπάνε όλα τα ρεκόρ. Με την Quantum Dot τεχνολογία που χρησιμοποιεί παράγει πλούσια και υψηλής στάθμης χρώματα και όχι αυτά μάλιστα με υψηλή φωτεινότητα.

Ναι, τώρα πια θα έχουμε φωτεινότητα χρώματος και όχι μόνο λευκού. Όλα αυτά οδηγούν οι QLED τηλεοράσεις να έχουν μεγάλο όγκο και χρωματικό γέμισμα. Στοιχεία που είναι απαραίτητα στην HDR εποχή της τηλεόρασης.

Μάλιστα ο οργανισμός μετρήσεων ανακοίνωσε ότι το χρώμα των QLED είναι γεμάτο 100%, όταν άλλες τηλεοράσεις δεν μπορούν να φτάσουν, γεμίζοντας έναν τρισδιάστατο χρωματικό χώρο. Η φωτεινότατα τους φθάνει στην κορύφωσή της και στα 

1.500 μέχρι 2.000nit. Όλα αυτά οφείλονται στο νέο μεταλλικό Quantum Dot υλικό που χρησιμοποιούνε. Στην οθόνη βλέπουμε εικόνα με λεπτομέρειες και μεγάλη «απόσταση» από το μαύρο έως το λευκό, ενώ η γωνία θέασης είναι τεράστια. Εν αναμονή λοιπόν των νέων QLED τηλεοράσεων της Samsung στην αγορά.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...