fbpx
Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 01:33

Samsung QLED: Όλα για το Q φέτος

Στο μαγικό γράμμα «Q» έχει επενδύσει φέτος η Samsung για τις τηλεοράσεις της. Το «Q» είναι το αρχικό της λέξης Quantum [Dot], την τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Samsung για την παραγωγή του χρώματος στις τηλεοράσεις της.

Το 2017, λοιπόν, θα έχουμε από τη Samsung άφθονο μπλε, άφθονο κόκκινο και άφθονο πράσινο. Ενώ το λευκό της, το φως της δηλαδή θα είναι «καυτερό» για να αποδοθεί το HDR στον υπερτατο βαθμό. Επίσης έχουν μεγάλη γωνία θέασης, κοντραστ στο χρώμα.

Έχουμε ήδη δει και μάλιστα δύο φορές τις νέες τηλεοράσεις της Samsung που εκτός από την βελτιωμένη εικόνα –σε σχέση με τις περσινές- έχουν πλούσια smart πλατφόρμα που θα βοηθάει το χρήστη να βρει πανεύκολα αυτό που θέλει να δει ή να ακούσει. Το αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα Tizen είναι υπεύθυνο για αυτό.

Επίσης οι νέες Samsung 2017 έχουν (ξανα) σχεδιασμένο τηλεχειριστήριο όπου ο χρήστης θα μπορεί να το ρυθμίσει σύμφωνα με τα γούστα του.


Οι QLED, δηλαδή οι Quantum Dot LED LCD, τηλεοράσεις της Samsung έχουν νέες βάσεις και πιο λεπτό πλαίσιο, ενώ και ο επεξεργαστής τους είναι πιο γρήγορος. Όλα αυτά λοιπόν θα αναλυθούν στις δοκιμές που θα ακολουθήσουν στο περιοδικό.


Για τώρα δείτε τα αποκλειστικά βίντεο από την κάμερα του περιοδικού.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...