fbpx
Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 13:03

Oppo Sonica DAC με το Pro Sabre

Η Oppo πάλι θα δώσει μαθήματα στον ανταγωνισμό με το Sonica DAC που λανσάρει, ένα Hi-End DAC με τεράστιες δυνατότητες και λογική όμως τιμή.

Το Sonica DAC θα είναι η πρώτη συσκευή της αγοράς που θα χρησιμοποιεί το νέο τσιπάκι της ESS το ES9038Pro, το οποίο θέτει νέα στάνταρ ποιότητας, αξιοπιστίας και ηχητικής απόδοσης. Για τη σωστή υποστήριξη του DAC η εταιρεία έχει ενσωματώσει το Sonica γραμμικό τροφοδοτικό με μεγάλο τοροειδή μετασχηματιστή και αυξημένο πυκνωτικό φίλτρο, ενώ τα αναλογικά στάδια είναι πλήρως ισορροπημένα. 

To νέο DAC μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες τις δυνατές μεθόδους, δηλαδή να λάβει αρχεία από τις φορητές μας συσκευές μέσω ασύρματου streaming, να δει τους server ή τον υπολογιστή μας ασύρματα ή ενσύρματα, ή ως USB DAC, ενώ μπορούμε να συνδέσουμε επάνω του τις ψηφιακές μας πηγές αλλά και USB στικάκια ή σκληρούς δίσκους. 

Εννοείται ότι το Sonica DAC μπορεί να αποκωδικοποιήσει κάθε μορφή αρχείου, ενώ δεν έχει περιορισμό ανάλυσης, δηλαδή βλέπει PCM έως 32bit/768kHz και DSD έως 22,5MHz. Στην Αμερική είναι ήδη διαθέσιμο στα 799 δολάρια. 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...