fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 23:41

Onkyo TX-SR373 νέος εισαγωγικός ενισχυτής AV

Το νέο εισαγωγικό μοντέλο της Onkyo στους ενισχυτές AV διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που θα ήθελε κάποιος σε εισαγωγική τιμή.

Πρόκειται για ενισχυτή 5.1 καναλιών εξοπλισμένο με τέσσερις εισόδους HDMI (και μια έξοδο) συμβατές με 4Κ HDR και HDCP 2.2, ό,τι χρειάζεται δηλαδή κανείς από ένα βασικό ενισχυτή AV σήμερα.

Για πρώτη φορά στην εισαγωγική κατηγορία των μοντέλων της, ο TX-SR373 διαθέτει AccuEQ με μικρόφωνο, το οποίο θέτει τις αποστάσεις των ηχείων, το μέγεθός τους και κάνει και ισοστάθμιση.

Διαθέτει Bluetooth για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής και Advanced Music optimizer για να βελτιώνει τον συμπιεσμένο ήχο από αρχεία MP3/AAC/WMA, τα οποία μπορεί να αναπαράγει και μέσω της θύρας USB που διαθέτει.

Οι συνδέσεις των ηχείων είναι απλές και σε αυτό βοηθά ο τυπωμένος οδηγός στην πλάτη του ενισχυτή.

TX-SR373__B__Rear_N9999x9999.png.jpg

H Onkyo ανακοινώνει ισχύ για ένα κανάλι οδηγούμενο στα 135W (6Ω 1KHz 1% THD) ωστόσο η ισχύς του ενισχυτή σε πιο πραγματικές συνθήκες μέτρησης φτάνει τα 50W για πλήρες συχνοτικό εύρος 20Hz-20KHz παραμόρφωση (THD+Ν)που δεν ξεπερνά το 0,06%, κάνοντας τον TX-SR373 πολύ καλύτερη επιλογή από οποιοδήποτε σύστημα όλα-σε-ενα ή ηχομπάρα.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...