fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 12:04

Chord Poly, Hugo 2 και Blu MK.II

Η Chord παρουσίασε και αυτή τρία νέα προιόντα στη CES 2017. Το αναβαθμισμένο Hugo 2, το βελτιωμένο Blu MK.II και το εντυπωσιακό Poly.

To πολυβραβευμένο DAC Hugo έγινε πλέον Hugo 2, και ο κορυφαίος φορητός ενισχυτής ακουστικών/DAC έγινε ακόμα καλύτερος. Το νέο μοντέλο έχει φίλτρο με 49.512 taps, τέσσερα επιλεγόμενα φίλτρα, επανασχεδιασμένο σασσί και υποστηρίζει πλέον PCM 32bit/768kHz και DSD512.

Blu.jpg

To Poly είναι ένα  module για το Mojo DAC, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα wireless network SD playback module. Δίνει τη δυνατότητα στο Mojo να είναι network streamer και SD player, ενώ δεν χρειάζεται wired link. Είναι ουσιαστικά ένα μικροσκοπικό PC που είναι data server, DLNA streamer, Wi-Fi hub, bluetooth module και SD card reader/player.

Το ανανεωμένο transport Blu MK. II έχει FPGA ανανεωμένων προδιαγραφών το οποίο δίνει τη δυνατότητα εξόδου στα 705,6kHZ (16x44,1kHz του CD) η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί από το DAVE DAC που είναι και το ιδανικό ταίρι του Blu MK.II. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Klipsch Theater Bar: Ηχομπάρα με Dolby Atmos Arcam rPlay: DTS Play-Fi Music Server »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...