fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2017 12:34

Audionet Heisenberg ύπερ-ενισχυτής

Μαζί με τον ύπερ-προενισχυτή Stern, η Audionet παρουσίασε στην CES 2017 και τον ύπερ-ενισχυτή Heisenberg. Παρουσιάστηκαν μαζί σε συνεργασία με τα ηχεία της YG Acoustics.

O ενισχυτής που είναι μονοφωνικός, είναι και αυτός σχεδιασμένος από τον θρυλικό Hartmut Esslinger που έχει κατά καιρούς σχεδιάσει προιόντα για την Sony και την Apple. 

Τα κυκλώματα του είναι μαγνητικά και χωρητικά βελτιστοποιημένα, όπως και στον προενισχυτή, ενώ οι πλακέτες πλέουν σε ειδική ανάρτηση, με τη βοήθεια μπρούτζινων πάνελ που στηρίζονται σε έναν αλουμινένιο σκελετό. Η σχεδίαση είναι dual mono και μάλιστα στην τροφοδοσία υπάρχουν τέσσερις θωρακισμένοι μετασχηματιστές, δύο για τα input και driver και δύο για την έξοδο, για την καλύτερη δυνατή παροχή ρεύματος στα επιμέρους στάδια του ενισχυτή.

audionet-heisenberg-silver-back_from_side-001.jpg

 

Ουσιαστικά τα δύο κανάλια του Heisenberg έχουν συνολικά 8 μετασχηματιστές τροφοδοσίας! Όλα τα επιμέρους στάδια είναι γαλβανικά απομονωμένα με τη χρήση opto couplers, ενώ το τροφοδοτικό έχει συνολική χωρητικότητα που ανέρχεται στα 196.000μF. Επιπλέον τα τελικά στάδια υιοθετουν την τεχνολογία ULA της Audionet, ενώ έχουν ισχύ 530WRMS στα 8Ω, 1.050W στα 4Ω και 2100W στα 2Ω!

Το κάθε θηρίο ζυγίζει 70 κιλά, ενώ δεν έχουμε ακόμα λεπτομέρειες για τιμή ή διαθεσιμότητα. 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...