fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2017 18:15

LG UP970 4Κ UHD Blu-ray player

Παρουσίασε και η LG το πρώτο της 4Κ Blu-ray player όπως αναμενόταν.

Θα έχει Dolby Vision το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέσω ενημέρωσης λογισμικού αργότερα μέσα στο έτος. Το UP970 προσφέρει dual HDR συμβατότητα με υποστήριξη για την γενική μορφή HDR (HDR10), δίνοντας στους καταναλωτές τη σιγουριά ότι θα έχουν πρόσβαση σε HDR περιεχόμενο όμων των μορφών.

Επιπρόσθετα θα έχει τεχνολογίες ποιότητας εικόνας που βελτιώνουν περαιτέρω την εμπειρία θέασης των καταναλωτών. Το LG UP970 περιλαμβάνει υποστήριξη για το χρώμα 10-bit και Rec ITU-R BT. 2020 color gamut, καθώς και αναπαραγωγή για κωδικοποίηση βίντεο υψηλής απόδοσης (HEVC). Είναι επίσης συμβατό με μια ποικιλία από κορυφαίες μορφές ήχου, συμπεριλαμβανομένων των Dolby True HD, Dolby Atmos και DTS-HD Master Audio.

Το UP970 διαθέτει δύο θύρες HDMI, μια θύρα HDMI 2.0a για Ultra HD βίντεο και μια HDMI 1.4 για την έξοδο ήχου που μπορεί να συνδεθεί με συσκευές Hi-Fi, όπως ενισχυτές AV και ηχομπάρες. Με συνδέσεις Ethernet και Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν εύκολα να αναπαράγουν το αγαπημένο τους online περιεχομένο μέσω Netflix και YouTube, ενώ η θύρα USB επιτρέπει την αναπαραγωγή ταινιών, φωτογραφιών και μουσικής.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...