fbpx
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 11:52

Audio Note Overture αναβαθμίζεται

Ο θρυλικός ολοκληρωμένος Overture της Ιαπωνικής Audio Note αναβαθμίζεται στο νέο μοντέλο PM-2.

Ο νέος Overture έχει λοιπόν την κωδική ονομασία PM-2 και συνδυάζει την υψηλή έξοδο της λυχνίας EL-34 σε συνδεσμολογία πεντόδου με τον πλούτο και τη μνημειώδη μουσικότητα των τριόδων.

Ο στόχος στο νέο ενισχυτή ήταν να είναι ακόμα πιο καθαρός στον ήχο με περισσότερη τριοδική μαγεία, ενώ οι μηχανικοί της εταιρείας υιοθέτησαν εδώ πολλά από αυτά που έμαθαν στον κορυφαίο τους μονοφωνικό ενισχυτή Kagura.

Audionote_2.jpg

Οι μετασχηματιστές εξόδου έχουν επανασχεδιαστεί και πλέον διαθέτουν τρίτο τύλιγμα που χρησιμοποιείται για την υιοθέτηση αρνητικής ανάδρασης, ώστε να επιτευχθεί υψηλότερη γραμμικότητα, ενώ και η τροφοδοσία έχει και αυτή επανασχεδιαστεί με βελτιωμένους πυκνωτές Kondo silver foil. Το στάδιο εισόδου και οδήγησης είναι άμεσης σύζευξης, ωστόσο έχουν επανασχεδιαστεί με τοπολογία push-pull για αυξημένη γραμμικότητα. 

Νέο είναι επίσης το σύστημα αυτόματης πόλωσης των λυχνιών εξόδου, ενώ η ισχύς του ενισχυτή είναι 30WRMS στα 8Ω ή στα 4Ω. Σε όλα τα στάδια χρησιμοποιούνται κορυφαίας ποιότητας παθητικά υλικά, όπως σε όλες τις συσκευές της Audio Note, με πυκνωτές silver foli, αντιστάσεις silver lead και ασημένια καλώδια. 

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...