fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 16:58

Denon AH-D7200 νέα reference over ear ακουστικά

Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και εξέλιξης μεταφέρουν τα νέα ακουστικά αναφορά της Denon. Τα AH-D7200 έχουν σχεδιαστεί για εκείνους που η ακρόαση με ακουστικά είναι και απόλαυση εκτός από άνεση.

Για να σχεδιαστεί όμως ένα ακουστικό αναφοράς όπως αυτό χρειάστηκε να υπάρχουν χαρακτηριστικά που είναι μοναδικά. Έτσι τα μεγάφωνα έχουν διάφραγμα 50 χιλιοστών το οποίο είναι κατασκευασμένο από υλικό με μικροίνες για να έχει το συνδυασμό ακαμψίας και χαμηλού βάρους. Το υλικό είναι από μόνο του αποσβεστικό και ακυρώνει τις αντηχήσεις που δημιουργούνται μέσα στο ίδιο το διάφραγμα.

Το σύστημα οδήγησης του διαφράγματος έχει επιχαλκωμένο καλώδιο από αλουμίνιο κρατώντας το βάρος του πηνίου όσο το δυνατό χαμηλότερα, ενώ οι δυνατοί μαγνήτες νεοδυμίου επεκτείνουν τη γραμμικότητα της συμπεριφοράς του.

Τα μεγάφωνα εκτός από το ειδικό ρετσίνι που χρησιμοποιείται στις μπάφλες για περεταίρω απόσβεση και μείωση της παραμόρφωσης, έιναι τοποθετημένα μέσα σε αληθινό ξύλο καρυδιάς, το οποίο αποτελεί το εξωτερικό μέρος των ακουστικών. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την πολυτέλεια, προσφέρεται ακόμα περισσότερη μόνωση από το συμπαγές του υλικού, μοιάζοντας ο ήχος να βγαίνει από καμπίνα ηχείου αντί για ακουστικά.

Η σύνδεση των ακουστικών με τον ενισχυτή γίνεται με καλώδιο από χαλκό OFC, ποιότητας 7Ν (καθαρότητα 99,99999%) κατασκευασμένο στην Ιαπωνία. Είναι τερματισμένο με βύσμα αντοχής το οποίο έχει φινίρισμα με χαλκό ίδιας ποιότητας με εκείνη του καλωδίου. Στην άλλη πλευρά του βύσματος υπάρχει ειδική πρόβλεψη για να μειώνεται η μεταφορά κραδασμών και ως εκ τούτου οι μηχανικοί θόρυβοι. Είναι αποσπώμενο που σημαίνει ότι τα ακουστικά δίνουν την επιλογή στο χρήστη τους να διαλέξει διαφορετικό καλώδιο εάν το επιθυμεί.

Τέλος, τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατό πιο άνετα. Το τα εαρ cups είναι αναρτημένα σε αλουμινένια στελέχη ενώ η στέκα έχει αληθινό δέρμα. Το σημείο επαφής των ακουστικών με το κεφάλι μας έχει ειδικό αφρώδες υλικό με αντοχή στο χρόνο ενώ είναι εξαιρετικά μαλακό. Χρησιμοποιείται αφρός μνήμης για να είναι εγγυημένη η τέλεια εφαρμογή τους. Το βάρος των ακουστικών είανι 385 γραμμάρια, χωρίς το καλώδιο.

Θα είναι διαθέσιμα από τον Ιαουνάριο.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...