fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 12:05

Cear Domino 2 Mic μικρόφωνο με lightning connector

Ακουστικά με βύσμα lightning έχουν ήδη εμφανιστεί πολλά, μικρόφωνα όμως;

Το cear Δομινο 2 είναι ειδικά σχεδιασμένο για να χρησιμοποιηθεί με iPhone 5 και κατοπινά μοντέλα αλλά και iPad τέταρτης γενιάς και μετά.

Δεν είναι απλά ένα μικρόφωνο αλλά έχει επάνω του δύο διαφράγματα που παίζουν το ρόλο του μικροφώνου. Μπορεί να ηχογραφεί στερεοφωνικά σε 16bit/44KHz όπως γίνεται και όταν καταγράφουμε βίντεο με την κάμερα του iPhone ή με τις συνήθεις εφαρμογές που καταγράφουν κινούμενες εικόνες.

χρησιμοποιόντας τεχνολογία “cear” μπορεί να ηχογραφήσει σε “ wide mode” κατάλληλη για μεγάλους χώρους, “focus mode” για ηχογράφηση φωνής όπως σε μια συνέντευξη ή για σελφι και “center mode” που είναι ο ενδιάμεσος τρόπος ηχογράφησης. Το focus mode είναι ιδανικό για να τραβάμε σε portrait ενώ το wide για landscape ενώ το center και για τα δυο.

mic03.jpg

Η εναλλαγή γίνεται χρησιμοποιόντας το app “Domino 2 Mic setting” καθώς από εκεί έχουμε και τη δυνατότητα να ρυθμίσουμε το κέρδος εισόδου. Από τη στιγμή που θα ρυθμιστεί, ακόμα κι αν δεν τρέχουμε το app τη στιγμή της ηχογράφησης οι ρυθμίσεις παραμένουν στη μνήμη όπως τις αφήσαμε την τελευταία φορά.

mic04.jpg

Οι διαστάσεις του είναι 50,3x26,3x7,2 χλστ και ζυγίζει 8 γραμμάρια.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...