fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 11:37

Ταινίες ταυτόχρονα στο iTunes και στις αίθουσες!

Και όμως η Apple θα καταφέρει να φέρει στο σπίτι μας τις ταινίες, μέσω iTunes, όσο αυτές παίζονται ακόμα στις κινηματογραφικές αίθουσες!

Ναι η δαιμόνια εταιρεία που έκανε την επανάσταση στην αγορά μουσικής με το iTunes και τη συνέχισε, προσθέτοντας στο δημοφιλέστατο μαγαζί της ενοικίαση και αγορά ταινιών, πριν αυτές κυκλοφορήσουν σε DVD και Blu-ray, ετοιμάζεται τώρα να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα.

Είναι σε πυρετώδεις συνομιλίες με τα μεγάλα στούντιο του Hollywood, δηλαδή τις 21st Century Fox, Warner Bros και Universal Pictures για να επιτύχει το (μέχρι στιγμής) ακατόρθωτο, δηλαδή να μπορεί ο χρήστης να νοικιάσει μια ταινία από το iTunes ενόσω αυτή θα παίζεται ακόμα στις αίθουσες.

Συγκεκριμένα τα στούντιο έχουν ήδη πειστεί, οπότε σκέφτονται να αφήσουν τις ταινίες να προστίθενται στο iTunes μετά από δύο ή και από μόλις μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα στις αίθουσες. Κατά συνέπεια οι σινεφίλ θα νοικιάζουν την ταινία ουσιαστικά όσο αυτή θα προβάλλετε ακόμα στους κινηματογράφους.

Πάντως η τιμή δεν θα είναι χαμηλή, υπολογίζεται να διαμορφωθεί μεταξύ 25 και 50 δολαρίων. Βέβαια εάν αναλογιστούμε το κόστος των εισιτηρίων του κινηματογράφου για εμάς και την παρέα και το όλο κόστος της κινηματογραφικής εξόδου, τα 25 με 50 δολάρια είναι καλή τιμή για να δούμε μια ταινία την ώρα που ακόμα προβάλλεται στις αίθουσες.

Εν αναμονή λοιπόν της νέας αναβάθμισης του iTunes που σίγουρα θα πραγματοποιηθεί, καθώς η Apple ότι επιχειρεί το πετυχαίνει, αλλά θα πραγματοποηθεί μειώνοντας ίσως τα εισιτήρια που θα κόβουν οι αίθουσες.

Από την άλλη μεριά η απάντηση της Google είναι η προσθήκη 4Κ ταινιών στο Google Play, για τους χρήστες στην Αμερική και τον Καναδά. 

 

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...