fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 13:19

Magico S3 Mk II Eξωτική ομορφιά

Νέο ηχείο από την Magico, είναι το S3 Mk II που τοποθετείται ανάμεσα στα μοντέλα S1 Mk II και S5 Mk II και φοράει γούφερ διαμέτρου 9 ιντσών.

Οι υψηλές συχνότητες παράγονται από τουίτερ μίας ίντσας με θόλο βηρυλλίου και επίστρωση από διαμάντι, για πιο πλατιά διασπορά και διαχείριση υψηλής ισχύος. Η καμπίνα είναι από αλουμίνιο για περιορισμένες αντηχήσεις και βελτιωμένη απομόνωση, ενώ το μεγάλης διαδρομής πηνίο φωνής του τουίτερ έχει χαμηλές παραμορφώσεις και καλό ματσάρισμα με το μιντρειντζ.

Το τελευταίο είναι 6 ιντσών και έχει κώνο από ανθρακονήματα με επίστρωση XG Nanographene, πράγμα που σημαίνει 20% ελαφρύτερο και 300% άκαμπτο από τα προηγούμενα ηχεία της εταιρίας, αυτό βλέπει μια υποκαμπίνα από πολυμερές υλικό για καλύτερη απομόνωση. Τις χαμηλές συχνότητες τις έχουν αναλάβει δύο γούφερ των 9 ιντσών με κώνο άνθρακα Multi-Wall και Nanographene.

Το μαγνητικό σύστημα έχει διάμετρο 5 ιντσών και το πηνίο φωνής του γούφερ είναι από τιτάνιο με μισή ίντσα διαδρομή. Ο κατασκευαστής αναφέρει ότι παίζει απαραμόρφωτα έως112dB @ 50Hz/1-meter.

Η καμπίνα είναι μονοκόμματη από αλουμίνιο μεγάλου πάχους, όπως επίσης και το επάνω μέρος που έχει καμπύλο σχήμα για την καταπολέμηση των διαθλάσεων.


Η βάση είναι βαριά και η στήριξη γίνεται σε τέσσερα σημεία. Το κροσόβερ έχει τοπολογία Elliptical Symmetry με υλικά της Mundorf.
Το ηχείο θα κυκλοφορήσει σε δύο φινιρίσματα, στο σατινέ M-Cast και στο γυαλιστερό M-Coat.

Η τιμή του στην Αμερική είναι 28.000 δολάρια το ζευγάρι M-Cast και 32.000 δολάρια το ζευγάρι M-Coat. Κυκλοφορούν αρχές του 2017.

magico-2.png


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Tweeter: 1" MBD7 Diamond Coated Beryllium Dome (X1)
Midrange: 6” M390G XG Nanographene Cone (X1)
Bass: 9” M905G XG Nanographene Cone (X2)
Sensitivity: 88dB
Impedance: 4Ω
Frequency Response: 24Hz-50ΚHz
Minimum Recommended power: 50 W
Dimensions:122x30x30cm
Weight: 77Kg

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...