fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 14:37

hxos eikona show 2016: Τα χαμόγελα επέστρεψαν

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή για το 2016. Η γιορτή των μηχανημάτων που επικοινωνούν με τις αισθήσεις μας, των δημιουργικών ανθρώπων που αναδεικνύουν την μουσική, των εραστών της έκφρασης και του πολιτισμού. Η hxos eikona show 2016 (hes2016), στην τέταρτή της έκδοση στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, παρουσίασε την Ελληνική σκηνή του high-end, της μεγάλης εικόνας, των κορυφαίων τηλεοράσεων, του home cinema και των audio gadget.

Δεν απουσίασε κανείς, όλοι ήταν εκεί με χαμόγελο και περίσσια διάθεση να παρουσιάσουν τις μυστικές τους συνταγές στους επισκέπτες.

Πλήθος νέων ανθρώπων, επισκεπτών που για πρώτη φορά ήρθαν σε επαφή με το απόγειο της μουσικής αναπαραγωγής και με την υψηλή πιστότητα. Επισκεπτών που κερδίσαμε μπολιάζοντας τους με το μικρόβιο που έχουμε όλοι μας.


Ίσως ήταν το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της πόλης. Αναγνώστες των περιοδικών μας, φίλοι του ωραίου και του θαυμαστού, έφθασαν την hes2016 από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Κέρκυρα και από την Πάτρα μέχρι την Κρήτη.

Τους ευχαριστούμε όλους, που παρά τον άσχημο καιρό, έδωσαν το παρόν στην μεγάλη αυτή γιορτή. Επίσης ευχαριστούμε τους εκατοντάδες νέους, σε ηλικία και καρδιά, που κυριολεκτικά εντυπωσιάστηκαν από τα κορυφαία εκθέματα της hes2016.

Ακόμη έχουμε στα αυτιά μας τα κολακευτικά λόγια θαυμασμού για τα όσα είδαν και άκουσαν εκεί. Εμείς ως ειδικοί δημοσιογράφοι για να έρθουμε σε επαφή με τα περισσότερα από τα εκθέματα παίρνουμε αεροπλάνα, πηγαίνουμε σε παρουσιάσεις και διακτινιζόμαστε παντού όλη τη χρονιά. Στην Έκθεση μπορούσε κανείς να τα δει όλα συγκεντρωμένα, από 4Κ προβολείς μέχρι κορυφαία ηχεία και ενισχυτικά, κάτι που κυριολεκτικά εντυπωσιάζει.

Δείχνει πόσο δραστήριοι και πόσο γνώστες για αυτό που κάνουν είναι οι αντιπρόσωποι. Τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους κατασκευαστές και αντιπροσώπους που φρόντισαν η Έκθεση να είναι ασφυκτικά πλήρης, σίγουρα ξεπέρασε πολλές του εξωτερικού και θα γίνει η αναφορά μας για τη συνέχεια.

Από τις πύλες της Έκθεσης πέρασαν περισσότεροι από 3.200 επισκέπτες με ηλεκτρονική προ-εγγραφή, λιγότεροι από 1.000 με την επίσημη πρόσκληση και περισσότεροι από 500 ελεύθερα. Ένας υψηλός αριθμός εάν αναλογιστεί κανείς την εποχή που ζει η χώρα μας και η αγορά των υπερμηχανών του ήχου και της εικόνας.

Εμείς ως hes ξεκινάμε από τώρα ώστε η επόμενη Έκθεση να είναι περισσότερο δυνατή με εκδηλώσεις του τύπου hxos eikona show on tour, πολλές περισσότερες χορηγίες και άνοιγμα σε άλλους τομείς.

Σας ευχαριστούμε όλους!


Για ότι συνέβη εκεί θα τα διαβάσετε στο τεύχος του hxos που κυκλοφορεί προς τις 10 Δεκεμβρίου.

hes2017: Σάββατο και Κυριακή 25-26 Νοεμβρίου 2017

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΧΤΖ spirit νέα σειρά ηχείων Monitor Audio εξαγοράζει τη Roksan »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...